Hátulról vert fejbe egy nőt a rabló Mikepércsen – videó

Rendőrség

A hosszúpályi rendőrök három órán belül elfogták, majd őrizetbe vették a rablás elkövetésével megalapozottan gyanúsítható férfit.

Egy nő bevásárlás után haza indult Mikepércs külterületén 2016. május 10-én 15 óra 30 perc körül, amikor valaki hátulról fejbe verte. A sértett az ütéstől elesett és pár másodpercre elvesztette az eszméletét, majd amikor magához tért azt vette észre, hogy a nála lévő két bevásárlószatyrot az elkövető ellopta. Az esetről az 59 éves asszony értesítette a rendőrséget.

A Hosszúpályi Rendőrs járőrei a helyszínre mentek, ahol mentőt hívtak a sérült nőhöz, akit kórházba vittek. A rendőrök adatgyűjtést végeztek és azonosították a bűncselekmény elkövetésével gyanúsítható mikepércsi lakost, akinél házkutatást tartottak. A körzeti megbízottak a 27 éves férfi otthonában megtalálták és lefoglalták az eltulajdonított élelmiszerek jelentős részét, majd R. Milánt 18 óra 30 perckor elfogták és előállították a Hosszúpályi Rendőrőrsre. A nyomozók gyanúsítottként kihallgatták, majd bűnügyi őrizetbe vették a férfit és előterjesztést tesznek előzetes letartóztatásának indítványozására.

A Berettyóújfalui Rendőrkapitányság a gyanúsítottal szemben rablás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatja a nyomozást.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.