Emberközelségbe kerültünk Varga Viktor raszta fürtjeihez – ilyen volt a 2022-es szoboszlói strandnyitó

Strandszezon nyitó bulival tárta ki kapuit a hajdúszoboszlói fürdőkomplexum április 30-án. Az este hat óra után kezdődő buli környékbelieken túl más város lakóit is vonzotta. Volt olyan, aki egyenesen Győrből érkezett a rendezvényre. A Mediterrán tengerpart Hajószínpadán fellépett a debreceni  Piruett Táncstúdió, Sipos F. Tamás, Janicsák Veca, DR BRS, Heincz Gábor Biga, és Varga Viktor.

Jason Derulo, Rag’n’Bone Man, Tom Grennana is fellép Szegedi Ifjúsági Napokon

Nemzetközi sztárokat és egy nagy csokor hazai fellépőt jelentett be első körben a legnagyobb nyárzáró bulink, a Szegedi Ifjúsági Napok. A Tisza-parti fesztiválra érkezik – mások mellett – Jason Derulo, Rag’n’Bone Man, Tom Grennan és Alle Farben. A SZIN augusztus 24-27 között lesz a már megszokott helyen, a Napfény Városában, a Szegedi Partfürdőn. 

Újabb fellépők a jövő évi debreceni Campus Fesztiválon

Az eddig nyilvánossá vált négy nemzetközi produkció – a holland Tiësto sztárlemezlovas, a norvég Aurora, az angol punkveterán The Toy Dolls és a holland funk-etnojazz csapat, a Jungle by Night – után a hazai mezőny legjobbjai közül most negyven névvel bővült a  jövő évi debreceni Campus Fesztiválon fellépők sora.