Hévíz – üdülőváros és sportközpont

Sport

Hévíz mindenki számára ismert. Méltán híres gyógyvizéről és nyüzsgő életéről. Azonban arról ritkán esik szó, milyen különleges sportprogramok várnak minket itt. 

A kerékpározás és a futás a középkorosztály körében népszerű. Ez becsülendő, mivel ez az egyik kulcs az egészséges életmódhoz, azonban a sport bizonyos fajtái áldozatokkal is járhatnak. A következő cikkben többet tudhat meg a hévízi sportolási lehetőségekről. 

Sztereotípiák Hévízzel kapcsolatban

Gyakori sztereotípia Hévízzel kapcsolatban, hogy csak külföldiek és idősek lepik el a várost. A Balaton pedig csak egy ugrásra található, tele fiatalokkal.  

A városba érkezőket nemcsak a szálláshelyek mennyisége és minősége kápráztathatja el, hanem a sporthoz fűződő szolgáltatások sokszínűsége is.

Próbálja ki Ön is, szerezzen saját tapasztalatokat Hévízen!

Minden, ami sport

A futás, a kerékpározás és az úszás könnyen végezhető mozgásformák, s ez nagy szabadságérzetet biztosít a látogatók számára. 

Ha futni szeretnénk, a Hévízi-tó környékén megtehetjük ezt, a bringások pedig kerékpárúton akár a Balatont is elérhetik. Az országúti kerékpárosok örömüket lelhetik a dimbes dombos alsóbbrenű, jó minőségű útvonalak felfedezésében, a mountain bike kedvelői a közeli erdőkben hódolhatnak a kerekezésnek. 

A sportolás lehetősége mellett a hévízi Hotel Európa fit**** sportrehabilitációra javallott kezelései olyan élményeket nyújtanak, amelyek visszatérésre késztetnek majd minket! Ez természetesen igaz az egészségmegőrző és gyógyszolgáltatásokra is! A kezeléseket megelőző szakorvosi konzultáció pontos képet ad az állapotunkról.

Exkluzív kezelések Hévízen

Kipróbálná, hogy a nyakánál fogva lógassák a vízbe? A súlyfürdő során burkoltan ez történik, garantáltan nyújtó kezelésen vehet részt. 

A sportmasszázs segít ellazulni egy megerőltető nap után vagy egy hosszabb edzést követően.

Közkedvelt kezelés a Yumeiho masszázs is. A nyomó és gyúró technikákat egyaránt alkalmazó keleti alternatív kezelés során úgy érezheti, hogy minden porcikáját átmozgatták. 

Levezetésként érdemes kipróbálni a Tai-chit is. Amint magával ragadja a chi áramlása, testileg lelkileg egyaránt feltöltődhet. 

Az Európafitben mindenki megtalálja a hozzá illő sportot, s ez minden korosztályra érvényes. Ebben a hotelben mindenki jól érezheti magát, s úgy tölthetik idejüket, ahogy az nekik jólesik.