Ásóval verte fejbe rokonát Hajdúbagoson

Rendőrség

A hajdú-bihari rendőrök őrizetbe vették azt a 48 éves férfit, aki a megalapozott gyanú szerint egy ásóval ütötte meg rokona fejét.

A rendőrségre 2018. április 6-án 14 óra 30 perc körül érkezett bejelentés arról, hogy Hajdúbagoson bántalmaztak egy férfit, aki vérző fejsérülést szenvedett. A rendőrök a helyszínre mentek, ahol széleskörű adatgyűjtés és tanúkutatást végeztek, amelynek eredményeként megállapították, hogy a sértett sérüléseit egyik rokona okozta. A körzeti megbízottak a helyi férfit otthonában elfogták, majd előállították a Hosszúpályi Rendőrőrsre. A hajdú-bihari nyomozók L. S.-t gyanúsítotti kihallgatását követően bűnügyi őrizetbe vették és előterjesztést tettek előzetes letartóztatásának indítványozására. A nyomozás adatai szerint a két férfi szóváltásba keveredett, majd a vita hevében a gyanúsított egy ásóval több alkalommal fejen ütötte a sértettet, aki az elsődleges orvosi vélemény alapján a bántalmazás következtében súlyos, életveszélyes sérüléseket szenvedett.

A Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztálya a 48 éves férfival szemben életveszélyt okozó testi sértés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított büntetőeljárás