Ismerkedj meg az ősz népszerű dekorációival, és csempészd be otthonodba a kellemes hangulatot!

Ország

Beköszöntött az ősz a vérvörös és aranysárga levelekkel, a kellemesen hűvös hétköznapokkal és a sejtelmesen borongós reggelekkel. Nincs olyan ember, aki ne szeretné egyedülálló, változatos és szemet gyönyörködtető voltát.

Ilyenkor a legjobb túrázni egyet a közeli erdőben, vagy éppenséggel bezárkózni a jó meleg lakásba. 

A vérbeli őszi hangulatot semmi sem überelheti, persze egy megfelelően megválasztott őszi dekorációs kiegészítővel fokozható a hangulat! Ekkor már előkerülhetnek a szekrényből a különböző világító kellékek és fényfüzérek egyaránt, amelyek nem csak az őszi estéket teszik még hangulatosabbá, hanem sejtetik a vészesen közelgő karácsonyt is. 

A legnépszerűbb őszi dekorációs kiegészítők

A gyönyörű és színpompás, hűvös, de mégis kellemes napsütéses nappalokat sokszor felváltják az esős és kifejezetten hideg időjárási viszonyok, így nem minden esetben tudja kiélvezni az ember a természet nyújtotta örömöket. Ekkor érdemes az őszt a négy fal közé is becsempészni, és pár színes, egyedi és hangulatos dekoráció segítségével harmóniát teremteni a kint uralkodó viszonyok és a benti környezet között. 

Az őszről a legtöbb ember eszébe egyből a dísztökök jutnak, amelyek kiváló dekorációként szolgálhatnak, főleg akkor, ha még vicces vagy olykor félelmetes arcokat faragnak rá a kreatívabb lakók. A dísztököket kombinálhatjátok különböző, a természetben is megtalálható és egyszerűen, ráadásul ingyen összegyűjthető termésekkel, levelekkel, bogyókkal és mohákkal, így egy csodálatos csendéletet alkothatsz a teraszon vagy a kertedben. Feldobhatod kisebb kerámia-, fém- vagy üvegfigurákkal is. 

Rendhagyó, de mégis pompás dekoráció

Azonban nem csak az igazi, színes, rücskös és különböző formákban nőtt tököket választhatod otthonod díszeként, tartósabb és költséghatékonyabb megoldásban is gondolkozhatsz. A műtököknek köszönhetően nem szükséges évről évre megvásárolnod, majd komposztálnod a töködet, hanem elegendő leporolnod, talán egy kicsit felfrissítened az előző évek során megvásárolt kerámiatököt. Vannak a kifejezetten élethű darabok, de vannak olyanok is, amelyek különleges anyagból készültek – mint a bársony, vagy különleges színekben pompáznak. 

Ősszel egyre rövidebbek a nappalok és egyre korábban sötétedik. Ez sok emberben rossz érzéseket válthat ki, és ilyenkor sokkal mogorvábbak vagy szomorúbbak a kelleténél. Egyszerűen feldobhatod őket, ha különböző fényfüzérekkel dekorálod otthonodat kívül és belül is, hiszen ki ne örülne ennek a csodálatos kis ragyogásnak? A hangulat garantáltan magával fog ragadni, és egyből megfeledkezel arról, hogy a nap már régen a másik féltekén jár.

Nézz körül a LEDen Világításod kínálatában, és találd meg a számodra legideálisabb megoldást. Őrizd meg az ősz hangulatát, és dobd fel környezetedet színes és világító darabokkal.