Erotika és hipnózis – mi a kapcsolat köztük?

Ország

Ha számodra is idegenül hangzik ez a két fogalom egymás mellett, akkor ezzel nem vagy egyedül. Mégis, sokan elképzelni sem tudják azt, hogy eljussanak a csúcsra anélkül, hogy az érintés szerepet kapna benne. Maradj velünk és ismerd meg a hypno kink kifejezés csínját-bínját.

Erotikus hipnózis?

Igen, ez egy létező fogalom, ami alapvetően arra utal, hogy akit ez érdekel vagy arra fogékony, könnyen eljuthat a csúcsra anélkül, hogy magához vagy a partneréhez érne. Természetesen ez nem azt jelenti, hogy minden esetben tiltott az érintés, de sok esetben nincs szükség a fizikai kontaktusra a gyönyörhöz. 

Alapvetően úgy kell elképzelni az élményt, hogy a hipnózis hatására egy olyan állapotba kerülünk, ahol a gátlások felszabadulnak, így sokkal jobban el tudjuk engedni magunkat. Természetesen ez nem azt jelenti, hogy olyan dolgokat fogunk megtenni, amit alapesetben nem tennénk, vagy bármi olyasmire kerülne sor, amit különben ne tartanánk jónak. 

Ennek során ugyanúgy képesek vagyunk beszélgetni, valamint kiválasztani akár azt is, hogy milyen szexuális segédeszközt szeretnénk használni, vagy éppen mi az, amitől idegenkedünk. Sok esetben ezek miértjére is fény derülhet, ami egy igencsak hasznos tanulási folyamatot eredményez. Ugyanez igaz a különböző szerepjátékokra is, valamint felszínre kerülhetnek az elfojtott vágyak. Maga az erotikus hipnózis történhet YouTube videók alapján, a partnereddel online vagy épp kettesben, de akár egy erre szakosodott hipnotizőr segítségével is.

Néhány fontos alapszabály

Az első és nagyon fontos szempont, hogy mindketten legyünk benne a “játékban”, mivel csak kölcsönös bizalom és mindkét fél beleegyezése esetén van értelme és létjogosultsága az aktusnak. Éppen ezért nagyon fontos az, hogy csak olyan emberrel próbáljuk ki, akiben maximálisan megbízunk, hiszen ez az erotikus hipnózis egy nagyon sebezhető és korlátokat igen minimálisan tartalmazó állapotba juttat. 

Remek gátlásoldó, tehát ha esetleg a partnered egyik rejtett vágya az, hogy mondjuk előtted elégítse ki magát akár egy klitoriszkaros vibrátorral vagy bármilyen eszközzel, akkor ebben az állapotban könnyen megteheti, ami a későbbiekben már segít legyőzni a gátlásokat. Ezeket előre érdemes beszerezni a Szexvitál.hu-nál, ahol segédeszközök egész tárháza áll mindenki rendelkezésére. 

Minden esetben érdemes jó előre tisztázni a határokat, hogy mi az, ami belefér még ebben az állapotban is és mi az, ami elől maximálisan elzárkózik mindenki. 

Amennyiben partnerrel szeretnénk kipróbálni, akkor minden esetben érdemes előre tájékozódni, hogy mik a lehetőségek és milyen fontos buktatókra kell felkészülni. Ugyanígy érdemes előre tisztázni az esetleges egészségügyi problémákat, továbbá azt, hogy ki mit szeretne megtapasztalni ezáltal az élmény által, valamint nagyon fontos, hogy van-e szükség az aktus során biztonsági szóra.