Mire való a Biocomb? Miért használd Te is?

Ország

A Biocomb egyike a legjobb kertápoló szereknek. Megannyi kezdő és tapasztalt kertész szereti, ez pedig egyáltalán nem a véletlen műve. Többek között segít abban, hogy rendben tarthatod a kertet körülölelő térburkolatokat, járdát, autóbejárót. 

A következő sorokat a kezdő és tapasztalt kertészeknek is ajánljuk. Szó lesz magáról a Biocombról, a használatáról és előnyeiről, sőt arról is, hogyan képes megváltoztatni a kerted külsejét egy tisztítással. A Biocomb a vegyszermentes gyepápolással együtt képes csodakertet varázsolni!

Mi az a Biocomb? Miben segít?

A Biocomb a legtöbb tapasztalt kertész kedvenc tisztítószer márkája. Hatásos, mégis gyengéd. Elvégzi a munkát, miközben nem károsít maga körül semmit. A segítségével a házad környzetét csupán néhány évente kell majd tisztogatnod! 

A Biocomb azért csodálatos, mert csak olyan anyagokat tartalmaz, amelyek nem károsak a kertedre. Így anélkül képes a mohát is eltávolítani, hogy bármi gondot okozna a talajnak. A szert érdemes legalább 24 óráig állni hagyni, ám akkor se lesz semmi baj, ha több időre hagyod ott! A Biocomb ugyanis 24 óra alatt teljesen lebomlik anélkül, hogy a talajt vagy a gyepet károsítaná. Persze ez nem jelenti azt, hogy amikor használod, nem kell odafigyelned, hol használod. Vigyázz, hogy ne kerüljön túl sok a fűre vagy a növényeidre a tisztítószerből.

A szer akkor képes kifejteni a hatását a legjobban, ha 10°C felett van a hőmérséklet, ám nincs nyári kánikula. Tehát a legjobb, ha tavasszal és kora ősszel használod.

Vegyszermentes megoldás minden problémára?

A Biocomb nagy segítséget jelent mindenki számára, aki gyönyörű kertre és házra vágyik. A térköveket, a homlokzatot és a tetőt is tisztán lehet vele tartani, igen, még a mohától is megszabadulhatsz vele, ráadásul anélkül, hogy kárt okoznál bármi másban! Mi, ha kertápolásról van szó, csak a Kertfüvesítés oldalán található információkban, na meg az oldal füvesasszonyában bízunk.

A Kertfüvesítés oldaláról beszerezhető Biocomb segítségével nem kell soha vegyszereket használni ahhoz, hogy kertünk elvárásainknak megfelelően fejlődjön.

A Biocombbal zsindelyeket, nádtetőt, kőfelületeket, műanyag bútorokat és burkolatokat, sőt üveget és akár vászonponyvát is lehet tisztítani. Ezekkel a termékekkel mindenhonnan eltüntetheted a penészt, a zuzmót, az algát, a mohát és a különböző gombákat is! 

Továbbra is a vegyszerek erejében akarsz bízni?

Minden vegyszer (gyomirtók, növényvédő szerek, rovarölők) visszahat ránk is közvetlenül vagy közvetetten. Éppen ezért fontos a prevenció és az olyan megoldások keresése, amelyek vegyszermentes problémaelhárítást és kertápolást tesznek lehetővé. 

Adj egy esély a Biocomb termékeinek, meglátod, a Te kerteddel is csodát fognak tenni!