A tapéta művészi értéke

Kultúra

Rég letűntek azok a korok, amikor a tapéta csak egy használati cikk volt, funkcióval ellátva, de esztétikai oldalról elhanyagolva. Amikor annyi volt a lényeg, hogy legyen valami a falakon, de senki nem figyelt az egyéni igényekre, ízlésekre.

Biztosan emlékszel azokra az évekre, amikor a boltokban egy kis hátsó részen lehetett a tíz-húszféle minta közül választani. És valljuk be, sokszor azok is hagytak jó sok kívánnivalót maguk után. Úgy minőségben, mind szépségben.

Most az új évezred hajnalán már bátran kijelenthetjük, a tapéta tervezésében a művészet megjelenése is jócskán felerősödött. Különböző tervezők és gyártók versengenek azért, hogy minél jobban kiszolgálják a vásárlói igényeket. Számtalan kollekció várja, hogy minden tapétára vágyó megtalálja azt, amit keres.

Így lehet az is, hogy a Wallmaxx Tapéta Webáruház egész sor művészi tapétát vonultat fel a History of Art 2023 kollekciójában.

Művészet a falakon

Ez az egyedi és rika kollekció a romantika és a klasszicizmus jegyében született. Számtalan természeti motívumot vonultat fel, változatos színekkel kombinálva, hogy azok még inkább kiemeljék a tapéta mintáit.

Virágok, fák, madarak festményszerűen kelnek életre a tapétákon, hogy otthonodba csempésszék a letűnt korok eleganciáját. A szépérzéked minden nap jóllakhat, ha ezek közül a tapéták közül választasz a falaidra!

Ha freskókat nem is varázsolhatsz az otthonodba, azért egy-egy exklúzív tapétával valóban egyedivé és fenséges hangulatúvá varázsolhatod az élettered, egészen káprázatos miliőt teremtve.

Színkavalkád vár rád!

Nem csak a motívumok sokasága, de a színek arzenálja is vár rád a kínálatban, így bármelyik szín is a kedvenced, meg fogod találni azt a tapétát, ami szerelem lesz első látásra.

Mivel hosszú évekre tervezel, sőt néha akár egy évtizedre is, ha gondosan vigyázol rá, érdemes valóban olyan tapéta mellett dönteni, amely visszatükrözi a személyiséged, hiszen az otthonod épp erről kell, hogy szóljon! Hogy meg tudd teremteni magadnak azt az atmoszférát, amiben otthonosan mozogsz, amiben lubickolsz, és amibe öröm lesz hazatérni. 

A Wallmaxx Tapéta Webáruház minden művészetkedvelőt vár az AS History of Art tapétakollekcióval, így egyetlen otthon sem marad művészet nélkül! 

A művészet története tapétákba öntve

Ha maradt is némi kétséged afelől, hogy festés vagy tapéta legyen a végső döntés, ami a falaid “felöltözetését” illeti, akkor most már elsöpörhetsz minden aggályt. Ha szeretnéd, hogy a falaidon művészi minták virítsanak, ha nem akarsz tucatfalat, akkor ez a megoldás neked szól!

Nincs egyetlen olyan festés sem, ami ennyire művészi hatást keltene, miközben a színpaletta teljes sorát felvonultatja, hogy minél jobban meg tudd teremteni a belső világodnak megfelelő otthont! 

A kínálat adott, most már Te jössz!