Csuti

Csuti szerint teljesen sosem jön rendbe minden

Bulvár

Szabó András Csuti nagyon boldog új párja mellett, de úgy érzi, teljesen sosem jön rendbe minden az életében.

Túl van a válása utáni sokkon Csuti. Új párja, Gina mellett nagyon boldognak érzi magát, de a gyerekei hiányoznak neki. Bár mindenben megegyeztek a válás során Kulcsár Edinával, a gyerekekről is, mégsem az igazi így az élet Csuti számára, mert néha úgy érzi, nincs velük eleget.

Boldog vagyok és kiegyensúlyozott, ám teljesen sosem jöhet rendbe minden. Száz százalékban akkor lennék boldog, ha annyit kapnék a gyerekeimből, mint korábban. Ezen nem lehet már változtatni, de minden más tökéletesen rendben van

– mesélte a Blikknek Csuti, aki a válás ellenére igyekszik minél több időt tölteni a 3 éves Medoxszal és a 2 éves Ninával. Azért pedig nagyon hálás a sorsnak, hogy rátalált Ginára, aki egyre fontosabb az életében, a gyerekeinek is bemutatta már.

Gyorsan egy hullámhosszra kerültünk, elkényeztet. Maximálisan helyt áll mindenben, pedig a megismerkedésünkkor durva mély vízbe került az életem tengerében

– nyilatkozta Gináról Csuti, aki szerinte úgy jött az életébe, mint egy nyári zápor: hamar feloldotta a körülötte lévő borút és átalakított mindent.