bor

Borünneppel indul a debreceni nyár

Debrecen Megyei Jogú Város Önkormányzata fő támogatóként segíti az I. Belvárosi Borünnep by DiVino címmel 2018. május 31. és június 2. között a debreceni Déri téren hagyományteremtő céllal, nyárindítóként megrendezendő eseményt.

fdda

Húsz ország ízeit kóstolhatjuk meg Debrecenben

Húsz ország, többek között: Brazília, Kína, Izland, Indonézia, Izrael, Japán, Kazahsztán, Kenya, Jemen és Szíria csapatának nemzeti különlegességeit kóstolhatják meg a látogatók pénteken a Debreceni Egyetemen. Jön a 13. International Food Day!

bor

Balatoni Olaszrizling és Egri Cabernet Franc lettek a XII. Országos és Nemzetközi Bio Borverseny csúcsborai!

A Hortobágyon tizenkettedik alkalommal rendezték meg az Országos és Nemzetközi Bio Borversenyt, amelyet a Debreceni Borbarátok Társasága Egyesület szervezett és a Magyar Biokultúra Szövetség, a Magyar Ökogazdálkodók Szövetsége (MÖSZ), a Biokontroll Hun- garia Nonprofit kft, Hortobágy Község Önkormányzata, az Ökotúra Vendégház és a Deb- receni Borozó című újság támogatott.

meszarosadamkovacstamas

Az Onyx lett Magyarország első két Michelin-csillaggal jutalmazott étterme

Az Onyx lett Magyarország első két Michelin-csillaggal minősített étterme. A Costes, a Costes Downtown és a Borkonyha megőrizte egy-egy Michelin-csillagát. Az elismeréseket hétfő este gálaműsor keretében adták át Budapesten, a Várkert Bazárban, ahol bemutatták a 2018-as európai Michelin-kalauzt.