Néhány a fürdőszobai kiegészítők tárházából

Wellness

A fürdőszobába is szükségesek különböző kiegészítők. Vannak, akik nem szeretik telepakolni mindennel a fürdőszobát, de néhány nélkülözhetetlen a háztartásban, pl. a különböző szaniterekhez kapcsolódó kiegészítők. Vagy ha a fürdőszobánk ablakkal is rendelkezik, van függönyünk, esetleg növényünk az ablakban vagy a földön. Van, aki szeret különböző fürdőszobai szőnyegeket is elhelyezni a kád és a WC elé.

A kozmetikai és pipereholmik elrejtésére nagyszerű lehetőséget biztosítanak a fürdőszobabútorok. A mosdó alatti kisszekrényben sok mindent tudunk elraktározni. Ha a mosdó felett a tükör mellett is van még hely, az újabb lehetőség, hogy ne növeljük a káosz érzetét a fürdőszobában. A kevesebb sokszor több, de nézzük meg, melyek azok, amik mindenképpen praktikusak bármelyik fürdőszobában.

UV-s fertőtlenítő fogkefetartó

Mindnyájan ismerjük, hogy a fogkefetartók milyen “jól” össze tudják gyűjteni magukba a piszkot a poharak alján. Vannak olyan fajták, amelyeket nagyon nehéz és körülményes kitisztítani. A fogkeféket gyakran kell cserélni, de közben nem árt, ha tisztán is tudjuk őket tartani, különösen egy vírusos időszakban. Az UV segítségével fertőtlenítő fogkefetartó mindenkinek a kedvence lesz, ha egyszer kipróbálja.

Állítható tükör, amely mindig kéznél van

A Gemini-Duonál kapható állítható kozmetikai tükröt bizonyára már többen ismerik, nagyon praktikus darab a fürdőszobában. Elfér egy retikülben vagy egy fürdőszobai fiókban is. Kényelmesen be tudod állítani, hogy mit szeretnél nézni benne, illetve a legtöbb olyan kialakítású, amelyiknek egyik oldala még nagyít is.

Az ilyen tükör könnyebbé, gyorsabbá és stresszmentesebbé teszi a reggeli készülődést, ha éppen a mosdó feletti tükör foglalt vagy nincs elég fény a fürdőszobában. Segít a borotválkozásnál vagy a sminkelésben, arcápolásban is.

Hajszál- és szőrösszeszedő eszközök

Sokakat megbolondít, ha haj- vagy szőrszálakra bukkannak a lakás különböző pontjain, hát még a fürdőszobában. Erre is rendelkezésre állnak segédeszközök, különböző kefék, és a lefolyóba is lehet tenni szűrőt, hogy ne duguljon el, csak ne felejtsük el azt is megtisztítani.

Hajszárító tartók

A hajvasalók és hajszárítók még sokáig melegek maradnak, miután használjuk őket. Nagyon hasznos egy falra szerelhető vagy mosdókagyló szélére állítható tartó, amelyben lehűl. Lehet fémből vagy szilikonból is választani. Csak vigyázni kell vele, nehogy víz közelében használjuk őket!

Csúszásgátló

Nagyon fontos darab, kicsiknek és időseknek is egyaránt a fürdőszobai csúszásgátló. Hiszen elég egy rossz mozdulat, és máris valami baj történik. Ezeket a véletlen baleseteket lehet elkerülni a különböző színekben, formákban és méretekben kapható csúszásgátlókkal, melyeket fürdőkádba és zuhanytálcába is el lehet helyezni.

A Gemini-Duo webáruházban a fenti kiegészítőkön túl számos más egyéb hasznos és kényelmes kiegészítőt találhatsz, böngéssz kedvedre az oldalukon!