Emiatt kapott össze Will Smith és Chris Rock

Világ

A tegnapi Oscar-díj átadó sokáig emlékezetes marad még, nem csak a magyar siker miatt.

Megírtuk, hogy tegnap Sipos Zsuzsanna Oscar-díjat nyert legjobb produkciós tervezés kategóriában,  de egy másik esemény is történt, nevezetesen az, hogy Will Smith megütötte Chris Rockot.

Nem volt szerencsés, hogy Chris Rock épp Will Smith feleségén Jada Pinkett Smithen viccelődött. Smith felesége Alopecia areata betegségben szenved, ami hajhullással jár, emiatt a színésznő már korábban is látható volt haj nélkül.

Chris Rock az alábbi mondatot mondta:

“Jada, szeretlek téged, de a G.I. Jane 2 film rád vár”

Amiben utalt arra, hogy Demi Moore korábban kopaszon játszotta el a G.I. Jane filmet, és Jada is kopasz. Jada ezt nem találata viccesnek és Will Smith sem, aki felsétált a színpadra és megütötte Chris Rockot. Miután visszaült a helyére még szópárbajt vívott Chris Rockkal.

 “Oh Wáó, Wáó! Will Smith épp az előbb ütött arcon engem! – mondta Chris Rock, amikor Will Smith már  visszaindult és leült a felesége mellé. Majd Will Smith a székéből üzent a konferansziénak.

“Ne vedd a mocskos szádra a feleségem nevét!”

“Hey haver! Ez csak egy G.I. Janes vicc volt.” – mentegetőzött Chris Rock

Chris Rock jelezte, hogy nem tesz feljelentést, bár a kaliforniai törvények szerint még hat hónapon belül utólag is megteheti. Will Smith, ha feljelentik akár 100.000 dollár pénzbírságot, és akár fél év börtönbüntetést is kaphat. Az események megosztották a közvéleményt. Vannak akik szerint helyesen cselekedett Smith, hisz a beteg feleségét védte meg. Mások, úgy gondolják, hogy túl messzire ment a színész. Will Smith nyerte a 2022-es Oscar-díj átadón a legjobb férfi színész díját, amit egyesek szerint el kellene venni tőle, mert méltatlanul viselkedett az Oscar gálán.

 

Hatalmas botrány – Will Smith megütötte Chris Rock-ot az Oscar színpadán!

Oscar-díjat nyert Sipos Zsuzsanna a Dűne díszletberendezője