Máté Péter kis Loki

A bíró felelősségét is firtatja a DVSC a kis Loki veresége miatt

Sport

2-1-re kikapott a DVSC II. Egerben, a labdarúgó NB III. 19. fordulójában. A klub beszámolója szerint furcsa körülmények között született meg a végeredmény.

Egy beívelés utáni kavarodásból szereztek vezetést a hazaiak, majd a dvsc.hu azt írja, “a kis Loki kapott három indokolatlan sárga lapot”, ennek ellenére nem kellett sokat várni az egyenlítésre, Kohut vette be a hazaiak kapuját, így vonultak szünetre a csapatok.

Fordulás után a kis Loki magasabb fokozatra kapcsolt, de elmaradt a gól, “a 92. percben ziccert fújt vissza a bíró, egy perccel később az Eger hasonló szituációban mehetett tovább, gólt szerzett és meg is nyerte a találkozót”.

NB III., Észak-keleti csoport, 19. forduló.

Eger SE – DVSC II. 2-1 (1-1)
Eger, Szentmarjay Tibor Városi Stadion, 200 néző. Vezette: dr. Dédesi M.

DVSC II.: Engedi – Farkas, Nagy R., Horváth-Gaudi, Doktor, Horváth Z. (Takács B., 74.), Cibla (Gyenti, 74.), Gellén, Fábián, Kohut, Egri (Kozma, 63.). Vezetőedző: Máté Péter.
Gól: Nagy R (öngól, 18.), Gíber (92.), illetve Kohut (32.).

Máté Péter, a DVSC II vezetőedzője így látta a meccset:

Egy kombinatív játékkal előrukkoló, jó ellenfél ellen játszottunk ma. Erre készültünk, de a pálya talaja ezt a játékot nem mindig engedte. Az egriek játékában sokszor megjelent az beívelés, két erőcsatárral álltak fel. Az első gólt is beadásból kaptuk, hiába irányítottuk a meccset. A gól után még inkább a mi akaratunk érvényesült, Kohut révén sikerült is egyenlíteni. A második félidőben még több helyzetünk adódott, de nem sikerült értékesíteni ezeket. Bosszús vagyok az eredmény és a rajtunk kívül álló okok miatt. A játékosok mindent megtettek a győzelemért, egy pontot legalább megérdemeltek volna. Büszke vagyok rájuk, mert mindent megtettek!