Szeged-Csanád GA

Megkezdte a felkészülést a Szeged-Csanád GA csapata

Sport

A szegedi NB II-es foci csapat a múlt héten a Szent Gellért Fórum edzőpályáján megkezdte a felkészülést a tavaszi szezonra.

 „A játékosok személyre szabott edzésterv alapján készültek a szünet alatt. Az első néhány tréninget arra használjuk, hogy visszarázódjunk a labdával való játékhoz. Hazudnék, ha azt mondanám, nem voltam elégedett az őszi teljesítményünkkel, ugyanakkor sok mindenben javulnunk kell tavaszra, legfőképpen a támadó átmenetekben és a pontrúgásokban. Ha megismételjük az őszi produkciót és egyúttal javulunk a játék ezen szegmenseiben, joggal reménykedhetünk célunk elérésében.” – fogalmazott Alekszandar Sztevanovics vezetőedző, akinek tanítványai a héten Törökországba utaznak edzőtáborba, ahol január 16. és 27. között alapoznak a Merkantil Bank Liga tavaszi küzdelmeire.

A beleki edzőtáborban három nemzetközi felkészülési mérkőzés vár a focistákra: január 19-én a koszovói első osztály második helyén álló KF Llapi, január 22-én az üzbég élvonalban második helyezett FC Nasaf, január 25-én pedig az osztrák Bundesligában hatodik Rapid Wien ellen gyakorlnak.

Mint ismert, Zuigéber Ákos, Onódi Ákos és Nagy Richárd személyében három játékos érkezett csapathoz. Négy labdarúgó ugyanakkor távozott: Nagy Zsombort a kölcsönszerződéséből visszarendelte az MTK Budapest, Daru Bence, Marko Rodics, valamint Dimitirje Acsimovics szerződését közös megegyezéssel felbontották.

Tervezett edzőmérkőzések a téli felkészülés során:

Január 19. Belek, Törökország
Szeged-Csanád GA – KF Llapi (koszovói)
Január 22. Belek, Törökország
Szeged-Csanád GA – FC Nasaf (üzbég)
Január 25. Belek, Törökország
Szeged-Csanád GA – Rapid Wien (osztrák)

(szeged-grosicsakademia.hu)

Fotó: archív