DVSC Loki ultrák

Fekete ruhás erődemonstrációt szerveznek a debreceni ultrák a Ferencváros elleni meccs előtt

Sport

A szárnyaló Loki és 14 pontos vezetésének tudatában kissé leeresztett Ferencváros csap össze vasárnap a Nagyerdőn. Az esélytelenség nyugalma ezúttal nincs a debreceniek mellett, ezen a mérkőzésen most bármi megtörténhet.

Érzik ezt a DVSC ultrái is, ezért Facebook-oldalukon az alábbi felhívást tették közzé:

Lokisták és cívisek!

Közös vonulást szervezünk a vasárnapi mérkőzés előtt.

A DVSC a ferencváros (sic!) csapatát fogadja a Nagyerdőn. A fiúk elmúlt meccseken mutatott remek szereplése tovább színesíti ezt az amúgy is állandó izgalmakkal és parázs hangulattal járó párosítást. Most vasárnap sem lesz ez másképp, a tábor mindent megtesz az újabb siker érdekében. Muszáj kiszurkolnunk a zöld-fehérek elleni győzelmet, ezért várunk mindenkit február 26-án vasárnap a Kossuth térre (Nagytemplom melletti Árkád kávézó) egy közös vonulásra a Nagyerdei Stadionig. A belépőjegyeket kérjük vegyétek meg előre!

Az indulás helyszínére 13 órára gyertek. Kérünk mindenkit, hogy időben jelenjen meg a tervezett látványelemek miatt! Dresscode: fekete.
Várunk minden Loki-szurkolót, legyünk minél többen! A ferencvárost (sic!) meg kell verni!

Ultras Debrecen

Dzsudzsák Balázs is üzent a szurkolóknak:

Így áll most az NB I:

NB1 tabella

A Loki legutóbb a Honvéd ellen győzött idegenben 3-2-re, ismét a mérkőzés utolsó perceiben fordítva, Babunski és Mance révén pedig igazán látványos góloknak tapsolhattunk:

Szenzációs gólokkal győzött a Loki a Honvéd otthonában

Fotó: Ultras Debrecen 1994