A Loki verte az Aradot

Sport

Az UTA Arad ellen játszott felkészülési mérkőzést a Debreceni VSC-TEVA.

Már a második percben vezetést szereztek a hazaiak, egy bal oldali szöglet után Szekulics három méterről fejelt a hálóba. Hat perccel később egy gyors kontra végén egyenlítettek a vendégek, pedig addig nem jutottak a hazai kapu közelébe. Több nagy helyzetet kidolgozott a DVSC, Kerekes Krisztián és dr. Horváth Zsolt is betalálhatott volna. Húsz perc után az Arad is egyre többször előre merészkedett, kiegyenlítettebb lett a játék, a vendégek főleg kontrából veszélyeztettek.

A második félidő elején két nagy helyzet alakult ki az aradiak előtt, és az 56. percben a vezetést is átvették, egy szögletet követően Petre talált a hálóba. Utána rövid idő alatt több lehetőségük adódott a vendéglátóknak az egyenlítésre, de nem sikerült betalálni. A 70. percben Verpecz István helyére beállt Verebélyi Konrád, aki próbajátékon van a Debrecenben, a Cegléd 20 éves labdarúgója.

A hajrá a Lokié volt. A 88. percben egyenlített a csapat, amikor egy kis szöglet után Kerekes Krisztián passzolt középre, Kertész Tamás pedig 15 méterről talált a hálóba, majd a 90. percben a győztes gól is megszületett: Kondás Kristóf szögletéből Bokros lőtt nyolc méterről a kapuba.