Kezdődik a Real Team Kupa

Sport

Szombaton délelőtt 10 órakor megkezdődik Magyarország egyik legnépszerűbb teremtornája, a XIV. Real Team Kupa. Négy napon keresztül szinte megállás nélkül pattog majd a labda Debrecenben, a Hódos Imre Sportcsarnokban.

Idén 36 csapat részvételével zajlanak majd a küzdelmek a három selejtezőnapon és a továbbjutó legjobb 18 csapat részvételével kedden, a döntő napon.

Mint arról már beszámoltunk, Loki-játékosok is pályára lépnek az eseményen különböző csapatokban. Az első napon a Joma Shop gárdáját erősíti Tisza Tibor és Ibrahima Sidibe. A Grand Casino keretében lesz többek között Ludánszki Bence, Ferenczi János, Balogh Norbert, Bereczki Dániel. A második napon az After csapatában Vadnai Dánielt láthatjuk majd.

Az egykori Loki-játékosok közül például Szélesi Zoltán, Madar Csaba, Bajzát Péter, Igor Bogdanovics, Kerekes Zsombor, Nagy Zsolt és Berecz Zsolt rúgja majd a bőrt.

Az idei évben a megnövekedett rendezői költségek, illetve egyéb okok miatt az eddig ingyenesen elérhető rendezvényre belépőjegy megvásárlása mellett van lehetőség. Az első három napra, azaz a selejtezőnapokra, a belépőjegy egységesen 500 forintba fog kerülni. A december 30-ai döntő napra, a normál belépőjegy ára 1000 forint lesz, mellyel a szabad ülőhelyeket, az eddigi éveknek megfelelően, érkezési sorrendben lehet majd elfoglalni. 

Aki a döntő napon garantált ülőhelyre szóló belépőt szeretne venni, elővételben mindhárom selejtezőnapon, a helyszínen vásárolhat VIP belépőjegyet 2500 Ft-os egységáron.

A belépőket csak a helyszínen, december 27-én reggel 9 órától lehet megvásárolni a csarnok jegypénztáraiban.

dvsc.hu