Dzsudzsák Balázs és Orbán Viktor

Dzsudzsák Balázs is ott lesz Tusványoson, Orbán Viktor “jobboldali” fesztiválján

Jobb pályán mottóval szervezi meg július 23. és 28. között a Magyar Ifjúsági Tanács és a Kisebbségekért – Pro Minoritate Alapítvány a 33. Bálványosi Nyári Szabadegyetemet és Diáktábort, ismert nevén Tusványost az erdélyi Tusnádfürdőn – közölték a szervezők csütörtökön sajtótájékoztatón Csíkszeredában.

Szijjártó Péter atomháború

Szijjártó: magyar adófizetők pénzét ilyen akcióhoz nem adjuk

Magyarország a NATO e heti csúcstalálkozóján is az ukrajnai tűzszünet és a béketárgyalások mielőbbi megkezdése mellett fog érvelni, ugyanis ha nem sikerül gyorsan véget vetni a háborúnak, akkor brutális eszkalációs veszéllyel kell szembenézni – közölte a tárca tájékoztatása szerint Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter kedden Washingtonban.

Döndi Duó

Tiszafüredi Halasnapok 2024 – itt a program

Fesztiválhelyszínné változik a tiszafüredi Halas tér július 11-től 13-ig: a Tisza-tó Feszt – Tiszafüredi Halasnapokra koncertekkel, felvonulással, kirakodóvásárral, vidámparkkal, családi programokkal várják a látogatókat, a Tisza-tavi Sporthorgász Közhasznú Nonprofit Kft. pedig megrendezi a VII. Tiszai Halételek Fesztiválját.

A legjobb sportfogadási bónuszok Magyarországon

Az online fogadás egyik legmeghatározóbb eleme a fogadási bónusz. Sokan a fogadóoldalak kiválasztásakor fő szempontként például az iroda által ajánlott első befizetési bónuszt nézik meg. Több összetevőt is érdemes figyelembe venni egy üdvözlő bónusznál, hiszen a megszerzéséhez a legtöbb irodánál bizonyos feltételeket is teljesítened kell.

Bankkártyacsalás

Félelmetes: úgy lopták el a pénzt a számlájáról, hogy nála volt a bankkártyája

Egy nő egy Tolna megyei kisvárosban tett feljelentést – írja a police.hu. Július elején ugyanis a bankja üzenetéből értesült, hogy a folyószámláján gyanús tranzakciók történtek, ezért zárolják. Kiderült: június 29-e és július 5-e között 40 vásárlás során körülbelül 1 millió forintját költötte el valaki Franciaországban.