Szinte mindent vitt, ami mozdítható volt

Rendőrség

A Hajdúhadházi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott eljárást egy helyi lakossal szemben. A nyomozás adatai szerint a gyanúsított 2020 novemberében bement egy hajdúhadházi lakatlan ingatlan udvarára. A garázs tetőszerkezetét lebontva 15 darab hullámpalát és az azt tartó szerkezetet lopta el.

A fiatal fiú bűnlajstroma itt még nem ért véget, 2021 januárjában ismét visszament a házhoz. Ezúttal az épületből különféle konyhai gépeket, bútorokat, gázpalackot, de még a ház nyílászáróit is kiszedte és magával vitte, több százezer forint kárt okozva a sértettnek.

A nyomozók adatot gyűjtöttek, tanúkat hallgattak meg, amely során a látókörükbe került a feltételezett elkövető. A 17 éves fiatalt gyanúsítottként kihallgatták, amely során beismerő vallomást tett. A rendőrök az ellopott dolgok egy részét lefoglalták és visszaadták a sértettnek.

A Hajdúhadházi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya az ügy vizsgálati szakaszában a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte, és az ügy iratait átadta az ügyészségnek.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük