Több baleset is történt a megyében pénteken

Rendőrség

Személyi sérüléses közúti közlekedési balesetek Hajdú-Bihar megyében.
Debrecenben, a Hajnal utcán az általa vezetett gépkocsival közlekedett egy 38 éves férfi 2017. április 7-én 5 óra 15 perc körül.

20170804115935A sofőr a Hajnal utca Vágóhíd utca kereszteződésében balra kanyarodott, miközben összeütközött a vele szemben, a Wesselényi úton egyenesen közlekedő személygépkocsival. A baleset során az elsődleges orvosi vélemény szerint a Wesselényi úton közlekedő gépjármű 49 éves sofőrje könnyű sérülést szenvedett. A baleset körülményeit a Debreceni Rendőrkapitányság vizsgálja.

Egy 49 éves nő 2017. április 7-én 6 óra 30 perckor az általa vezetett személygépkocsival közlekedett a 3506-os számú úton, a 4-es számú főút felől Hajdúvid irányába.

20170804115956

A sofőr járműve sebességét nem az út- és látási viszonyoknak megfelelően választotta meg, ezért a gépkocsijával az úttestről lehaladt és egy fának ütközött. A balesetben az elsődleges orvosi vélemény szerint a téglási lakos súlyos sérülést szenvedett. A baleset körülményeit a Hajdúhadházi Rendőrkapitányság vizsgálja.
Szintén a Hajdúhadházi Rendőrkapitányság vizsgálja annak a balesetnek a körülményeit, amelyben két férfi sérült meg. Egy 38 éves férfi 2017. április 7-én 13 óra 30 perc körül az általa vezetett személygépkocsival Nyíradonyban, a Bokrétás utcán közlekedett. A sofőr nem az útviszonyoknak megfelelően választotta meg járműve sebességét és az úttestről lehaladt, majd egy kerítésnek ütközött. A balesetben az elsődleges orvosi vélemény szerint a sofőr és 33 éves utasa könnyű sérülést szenvedtek. A járművezetővel szemben a helyszínen alkalmazott alkoholszonda pozitív eredményt mutatott, ezért őt a rendőrök mintavételre előállították.
Egy 25 éves férfi 2017. április 7-én 23 óra 30 perc körül az általa vezetett személygépkocsival úgy közlekedett Komádi, Fő utcán, hogy járműve sebességét nem az útviszonyoknak megfelelően választotta meg. A sofőr egy balra ívelő útkanyarulatból kiérve a gépkocsijával megcsúszott a vizes aszfalton és az útról lehaladt, majd egy fának csapódott. A baleset során az elsődleges orvosi vélemény szerint a vésztői lakos könnyű sérülést szenvedett. A baleset körülményeit a Berettyóújfalui Rendőrkapitányság vizsgálja.

20170804120041

A Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság felhívja a járművezetők figyelmét a felelős, szabálykövető közlekedésre!