Kábítószer eladása közben csaptak le a kereskedőkre – videó

Rendőrség

Összehangolt akció során fogtak el négy férfit Debrecenben a Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság Felderítő Osztály és a Cívis Közterületi Támogató Alosztály munkatársai. (videóval)

A Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság Felderítő Osztály és a Cívis Közterületi Támogató Alosztály munkatársai közösen 2016. november 23-án 17 óra körül Debrecen, Köntösgát soron egy étterem parkolójában négy helyi férfit fogtak el.

A tettenéréskor két férfi, Cs. Gábor és M. Sándor marihuánát akart eladni B. Dánielnek, miközben gépkocsijukban ült társuk, B. Ádám is. Az összehangolt akció során a rendőrök a 27, 22, 24 és 21 éves férfiakat előállították a Debreceni Rendőrkapitányságra, ahol a nyomozók gyanúsítottként hallgatták ki őket.

A Debreceni Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztály Cs. Gáborral és M. Sándorral szemben őrizetbe vételük mellett kábítószer-kereskedelem bűntett, míg a másik két férfival szemben szabadlábon hagyásuk mellett kábítószer birtoklása vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatja a nyomozást. A rendőrség előterjesztést tett az őrizetbe vett gyanúsítottak előzetes letartóztatásának indítványozására.