A hajánál fogva rángatta be az autójába volt barátnőjét

Rendőrség
A püspökladányi nyomozók vádemelést javasolnak egy férfi ellen, akik a megalapozott gyanú szerint egy gépkocsival Tetétlenből akarata ellenére elvitte volt barátnőjét.

A nyomozás adatai szerint M. Zsolt 2016. július 31-én 17 óra 30 perc körül Tetétlen egyik utcájában előzetes szóváltást követően a sértettet karjánál és hajánál fogva akarata ellenére berángatta egy Suzuki típusú gépkocsiba, majd a sértettel a helyszínről Kaba irányába elhajtott. Útközben a 25 éves férfi a lányt ököllel megütötte, a fejét az autó ablakába verte és a nyakát szorította, majd a rémült lányt visszavitte otthonába.

Az esetről a tetétleni lány testvére értesítette a rendőrséget. A bejelentést követően a rendőrök Kaba és Tetétlen közötti útszakaszon megállították a Suzuki típusú gépkocsit és igazoltatták az agresszív férfit. A járőrök a kabai lakost elfogták és előállították a rendőrkapitányságra. A nyomozók M. Zsoltot gyanúsítottként kihallgatták. A bántalmazás során a sértett nyolc napon belül gyógyuló sérüléseket szenvedett.

A Püspökladányi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya a gyanúsított ellen személyi szabadság megsértése bűntett és súlyos testi sértés bűntett kísérlet elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott nyomozást 2016. október 11-én befejezte és a keletkezett iratokat vádemelési javaslattal a járási ügyészségnek megküldte.