Volt élettársával és egy polgárőrrel is balhézott

Rendőrség
A rendőrök vádemelési javaslattal fejezték be a nyomozást egy hajdúsámsoni férfival szemben, aki volt élettársa otthonából nem akart távozni és agresszíven viselkedett egy polgárőrrel.

A Debreceni Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztálya közfeladatot ellátó személy elleni erőszak bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott nyomozást – szabadlábon hagyása mellett – K. Gyulával szemben.

A nyomozás adatai szerint egy polgárőr értesítette a rendőröket 2016. augusztus 15-én 14 óra körül arról, hogy Hajdúsámsonban egy helyi nő segítséget kért tőlük, mivel volt élettársa az otthonában megjelent és nem akart elmenni. A helyi körzeti megbízottak a polgárőrökkel a házhoz mentek, ahol K. Gyula az egyik polgárőr kezeit megfogta és ki akarta tolni az udvarról, miközben szidalmazta őt. A rendőrök a helyi lakost elfogták és előállították a Debreceni Rendőrkapitányságra, ahol a nyomozók a 64 éves férfit gyanúsítottként kihallgatták. Az eset során a polgárőr sérülést nem szenvedett.

A rendőrség a gyanúsítottal szemben folytatott nyomozást a napokban befejezte és az ügyben keletkezett iratokat vádemelési javaslattal továbbította a járási ügyészség részére.