Elkezdődött az őszi Mihály-napi országos kirakodó vásár

Rendőrség
A Békéssy Béla utcai bemutató területen a Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság is várja az érdeklődőket.

Az őszi Mihály-napi országos kirakodó vásár 2016. október 8-án 9 órakor megtartott megnyitóján Dr. Gyurosovics József r. dandártábornok, megyei rendőrfőkapitány, valamint Dr. Uzonyi Attila r. ezredes, Debreceni rendőrkapitány is részt vett. Ezt követően közösen megnézték a társszervek és a rendőrség standjaiban megtekinthető eszközöket, bemutatókat.

A Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság a bemutató területen felállított standjában várja 2016. október 8-án és 9-én a rendőri munka, illetve a határvadász-képzés iránt érdeklődőket.

A bővebb tájékoztatáson túl, a megyei közlekedésrendészeti osztály a helyi balesetmegelőzési bizottsággal közösen, a közlekedésbiztonsággal kapcsolatos gyakorlati bemutatókkal, KRESZ tesztekkel készült, és azoknak, akik szeretnék kipróbálni a motoros-szimulátort, valamint „részeg szemüveget” erre is lehetőségük nyílik. A Cívis Közterületi Támogató Alosztály szakemberei fegyverzettechnikai bemutatót tartanak, míg a Bűnmegelőzési Osztály munkatársai hasznos vagyonvédelmi és az áldozattá válás elkerülésére szolgáló tanácsokkal látják el az odalátogatókat.

A határvadász-képzéssel kapcsolatban forduljanak bizalommal a Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság Humánigazgatási Szolgálatához, a megye valamennyi rendőrkapitányságának, rendőrőrsének munkatársaihoz, valamint a rendőrség honlapján is megtalálnak minden fontos információt a jelentkezéshez.