Volt élettársa lakásánál őrjöngött egy férfi Debrecenben

Rendőrség
A debreceni férfi betörte a lépcsőház ablakát, kidobott egy virágcserepet a folyosóról, majd szidalmazta a vele szemben intézkedő rendőröket.

A rendelkezésre álló adatok szerint 2016. március 6-án 16 óra 15 perc körüli időben egy férfi megjelent volt élettársa debreceni lakásánál, ahol a folyosón kiabált és agresszívan viselkedett. A férfi vita közben többször belerúgott a lépcsőház ajtajába, majd az egyik ott lévő ablakot betörte, valamint az első emeleti folyosóról ledobott az udvarra egy virágládát. A férfi ezután leszaladt a földszintre.

Az esetről történt bejelentést követően a rendőrök a helyszínre mentek, ahol a földszinti kukában elbújva megtalálták és igazoltatták a 35 éves agresszív férfit, aki az intézkedés során szidalmazta az egyenruhásokat, velük szemben többször, a becsület csorbítására alkalmas kifejezéseket használt. A járőrök a helyi lakost elfogták és bűncselekmény elkövetésének megalapozott gyanúja miatt előállították a Debreceni Rendőrkapitányságra, ahol a nyomozók gyanúsítottként kihallgatták. A 35 éves S. Györggyel szemben a Debreceni Rendőrkapitányság garázdaság vétség és becsületsértés vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt – szabadlábon hagyása mellett – folytatja a nyomozást.