Lakóház falának ütközött

Rendőrség
Balesetet szenvedett az a helyi férfi, aki vezetői engedély nélkül, lejárt műszaki érvényességű személygépkocsival, másik járműre kiadott rendszámmal közlekedett Hajdúböszörményben.

Egy helyi nő tett telefonon bejelenést a Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenységirányítási Központjába 2015. július 31-én 11 óra 54 perckor arról, hogy Hajdúböszörményben a Móra Ferenc utcában nagy sebességgel közlekedik egy piros színű autó, amelynek vezetője nagy valószínűséggel ittas.

A hajdúböszörményi járőrök ellenőrizték az utakat, azonban a keresett személyt és személygépkocsiját nem találták meg.

14 óra 55 perckor a szolgálatban lévő gépkocsizó járőr a Külső-Hadházi úton azt észlelte, hogy vele szemben közlekedik egy piros színű személygépkocsi, amelyben felismerte azt a járművet és vezetőjével, akivel szemben néhány nappal ezelőtt több szabálysértés miatt intézkedett. A rendőrjárőr az autó vezetőjét intézkedés alá kívánta vonni, ezért felkészült a jármű megállítására, amit a 33 éves férfi észlelt, de gyorsított és továbbhaladt.

A helyi férfi Hajdúböszörmény lakott területén belül gépkocsijával tovább közlekedett, majd a városrész egyik földútján 14 óra 58 perckor elveszítette uralmát a járműve felett és egy családi ház falának ütközve állt meg. V. Imre a baleset során járművéből kiesett és megsérült.

A rendőrjárőr a jármű menekülési útvonalának ellenőrzése során észlelte a balesetet, ezért a sérült férfihoz mentőt hívott és megkezdte a további rendőri intézkedéseket.

A helyszíni szemle során megállapítást nyert, hogy V. Imre nem rendelkezik vezetői engedéllyel, a piros színű Renault személygépkocsi műszaki érvényessége lejárt, arra egy másik gépjármű hatósági jelzését szerelték fel. A rendőrök intézkedtek a jármű vezetője alkoholos befolyásoltságának vizsgálatára is.

V. Imrével szemben az általa elkövetett szabálysértések, illetve bűncselekmény gyanúja miatt eljárás indult.

Írisz Ingatlanok

Debrecen, Rákóczi utca

63 m2-es lakás kiadó
300 000 Ft

Debrecen, Diószegi útca

8 546 m2-es ipari ingatlan eladó
128 190 000 Ft

Debrecen, Diószegi útca - Ipari terület eladó a József Attila telepen

6 799 m2-es ipari ingatlan eladó
101 985 000 Ft

Debrecen, Diószegi út - Ipari telephely telek eladó

18 072 m2-es ipari ingatlan eladó
271 000 000 Ft