Őrizetbe vették a zaklató férjet

Rendőrség

A Hajdúhadházi Rendőrkapitányság magánlaksértés szabálysértés elkövetése miatt eljárást indított egy férfival szemben. A rendelkezésre álló adatok szerint 2015. január 13-án 14 óra körüli időben egy nő telefonon tett bejelentést a rendőrség ügyeletére, mert a hajdúhadházi családi házában tartózkodó férje szidalmazza őt, gyermekeit és nem hajlandó onnan a saját lakásába távozni. A bejelentést követően a rendőrök a helyszínen igazoltatták az 53 éves férfit, akit felszólítottak az ingatlan elhagyására, mivel ott jogellenesen tartózkodott.

A férfi ennek eleget tett, azonban 17 óra 45 perckor a férfi újra megjelent a házban ezért az ott lakó nő ismét bejelentést tett a rendőrség ügyeletére. A helyszínre érkező rendőrök az 53 éves helyi lakost ismét felszólították az ingatlant elhagyására, melynek eleget tett, elmondása szerint csak a ruhájáért ment be. Egy óra múlva a férfi lánya telefonon újra arról értesítette a Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság ügyeletét, hogy apja az akaratuk ellenére bement a házukba, ahol lefeküdt az egyik ágyra és nem hajlandó elmenni.

A bejelentést követően a rendőrök a házban elfogták és a városi rendőrkapitányságra előállították az 53 éves férfit, akit a meghallgatását követően szabálysértési őrizetbe vettek a gyorsított bírósági eljárás lefolytatása céljából.