Varga Judit a Frizbiben

Varga Judit mindjárt kitálal, és elmondja, hogy “Péter késsel a kezében járkált a házban”

Ország

Varga Judit úgy döntött, ő is ismerteti verzióját az egyébként mellékszálként megjelent családi problémáiról, és hol máshol tehetné ezt meg, mint az aktuális hatalom felé rendre dörgölőző Hajdú Péter műsorában, a Frizbi TV-ben.

Az Instagramon megosztott beharangozó szerint az interjú szerdán 20 órától látható a Frizbi TV Youtube-csatornáján.

Az előzetesben az alábbi részlet hallható:

Varga Judit: Folyamatosan azzal próbált sakkban tartani, hogy az autóm elé állt, kukákat borogatott az autó elé, hogy beült a kocsim hátsó ülésére, amivel el akartam hajtani, hogy elvette a táskámat, hogy bezárt egy szobába…

Hajdú Péter: Úgy állítod be, hogy az egész kapcsolatotok arról szólt, hogy ott vagy te, aki szereti a családját, szereti a férjét, és ott van a férjed, aki folyamatosan folyamatosan megaláz téged, és te ezt tűrőd.

V. J.: Ilyen állapotban éltem én, hogy állandóan állandóan attól kellett tartani, hogy Péternek milyen hangulata van, mikor, mit…

H. P.: Mitől féltél?

V. J.: Hát, ő… Attól, hogy ő…

H. P.: Bántani fog?

V. J.: Attól, hogy nem fogja abbahagyni ezt az abúzust, és a Péter kijött egyik héten a szobából, odament a konyhába, kivett egy kést, és elkezdett így járkálni egy késsel a kezében a házban.

V. J.: Én amikor visszamentem hozzá ’21 májusában, és beindult újra a terror, akkor én elmondtam neki szinte két hetente, hogy Péter, nagyon kérlek, hogy változz meg, mert ha én egyszer leváglak a lelkemről, akkor én már soha többet nem akarlak se téged, se magamat, se senkit nem akarok már megmenteni, én már akkor csak élni akarok. Szabadon. És nem fog érdekelni, hogy mivel zsarolsz, mivel fenyegetsz, én szeretnék most már tényleg szabad ember lenni.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Hajdú Péter (@hajdu.peter.official)

Magyar Péter válasza

Közben Magyar Péter is posztolt a Facebook-oldalán, elsősorban azt hangoztatva, hogy ha a vádak igazak lennének, azokról tudott volna a “hatalom” (véletlenül sem szolgálat, vagy legalább kormány):

“Amennyiben a vádak igazak lennének, akkor arról a hatalom is tudott volna és léptek volna, akkor nem egyeztél volna bele abba, hogy közös gyermekfelügyelet mellett neveljük a gyerekeinket és nem lett volna olyan magyar bíróság, amely ezt jóváhagyta volna. Ki az, aki elhiszi, hogy pont az igazságügyi minisztert ne tudták volna a hatóságok megvédeni tőlem, a miniszter gyermekeinek apjától?”

– kérdezi Magyar Péter.

 

 

Előzmények:

Megszólalt az ügyészség Magyar Péter hangfelvételével kapcsolatban

Magyar Péter közzétette a hangfelvételt – Orbánék lemondanak?