Orbán Viktor az angolai, Adalberto Costa Júniort fogadja

Orbán Viktor fogadta az angolai UNITA elnökét

Ország

Orbán Viktor miniszterelnök, a Fidesz elnöke csütörtökön a Karmelita kolostorban fogadta Adalberto Costa Júniort, a Nemzeti Egység Angola Teljes Felszabadításáért (UNITA) párt elnökét, a CDI nemzetközi konzervatív pártszövetség alelnökét – közölte az MTI-vel Havasi Bertalan, a miniszterelnök sajtófőnöke.

A megbeszélésen Orbán Viktor és az angolai ellenzéki erő vezetője áttekintették az afrikai ország és hazánk gazdasági kapcsolatait, egyeztettek az oktatási és kulturális együttműködésben rejlő további lehetőségekről, valamint az aktuális világpolitikai kihívásokról, így az ukrajnai háborúról valamint a migrációs válsághelyzetről is eszmét cseréltek.

Orbán Viktor az angolai, Adalberto Costa Júniort fogadja
A Miniszterelnöki Sajtóiroda által közreadott képen Orbán Viktor miniszterelnök, a Fidesz elnöke (j) fogadja az angolai ellenzéki erő vezetőjét, Adalberto Costa Júniort, a Nemzeti Egység Angola Teljes Felszabadításáért (UNITA) párt elnökét, a CDI nemzetközi konzervatív pártszövetség alelnökét a Karmelita kolostorban 2022. május 19-én. MTI/Miniszterelnöki Sajtóiroda/Fischer Zoltán