Modem Debrecen

Magyar Kultúra – közönségtalálkozó és lapbemutató a MODEMben

Kultúra

A Magyar Kultúra magazin meghívja Önöket közönségtalálkozójára, melyet 2022. 03. 03-án, csütörtökön, 17:00 órakor rendezünk meg a MODEM Modern és Kortárs Művészeti Központban. (4026 Debrecen, Baltazár Dezső tér 1.)

 

Az eseményen Bonczidai Éva főszerkesztő Döme Barbara főszerkesztő-helyettessel mutatja be a lapot, különös tekintettel a legutóbbi, Álom és Örökség témájú lapszámokra. A beszélgetés vendége dr. Balázs Géza, az ELTE, a nagyváradi Partiumi Keresztény Egyetem, a Színház- és Filmművészeti Egyetem nyelvészprofesszor tanára lesz.

A lapbemutató rendezvény terveink szerint egy olyan különleges művészeti szalonba invitálja közönségét, ahol országos és helyi kortárs példaképek képviselik saját közösségük erejét és értékeit.

Az esemény tulajdonképpen fórum arra is, hogy a megterhelő pandémiás időkben alkalmunk nyíljon ünnepelni a nehézségek ellenére elért közösségi eredményeket és megvalósult célokat, amiket a Magyar Kultúra magazin egyik hivatása olvasóival országszerte megosztani. Ennek szellemében a közönségtalálkozók egyben az eddig ismeretlen tehetségek felkutatását is célozzák.

A lapbemutatót 16:00 órától ingyenes tárlatvezetés előzi meg Süli-Zakar Szabolcs kurátorral az Apóriák kiállításon.

Az esemény után büfével várjuk Önöket, ahol a lehetőség nyílik a lap megvásárlására, illetve előfizetésére is.

A közönségtalálkozóra a belépés ingyenes.

A programon való részvétel védettségi igazolványhoz és orvosi maszkviseléshez kötött. A látogatók részvételükkel elfogadják, hogy az esemény során hang- és képfelvételek készülnek, amelyeket a MODEM felületein promóciós céllal felhasználhatunk.