Kiemelkedő évet zárt a debreceni vidámpark

Helyi hírek

Az elmúlt 10 év legsikeresebb szezonját zárta múlt hétvégén az ország egyetlen vidámparkja, a debreceni vidámpark. A március idusától egészen novemberig tartó szezonban a vidámpark szolgáltatásait összesen több mint 186 ezer alkalommal vette igénybe a nagyközönség.

Ebben az évben tovább folytatódott a játékgépek revitalizációja, melyek közül több műszakilag teljesen megújult. Mindemellett a látogatói igényeknek és a kor elvárásainak megfelelően bevezették az online jegyvásárlást és ingyenes wifi-hálózattal fedték le a park látogatói területét. Az idei szezontól visszatért a gyermekek egyik nagy kedvence, a pónilovaglás is.

Galiba gyermekfesztivál
Fotó: Matey István

A 182 napos nyitvatartási időszakot számos rendezvény színesítette: az elmúlt években nagy népszerűségre szert tett karszalagos hétvége mellett olyan újdonságokkal is igyekeztek a családos vendégeiknek kedveskedni, mint a Campus KID, Kelet-Magyarország legnagyobb gyerekfesztiválja vagy az Európai Kulturális Örökség Napjain tartott vidámpark-történeti szakvezetés.

campus kid
Fotó: Matey István

A jövőre alapításának 60 éves jubileumát ünneplő vidámpark a következő szezonra számos meglepetéssel, új játékgépekkel és attrakciókkal, látványos programokkal és rendezvényekkel készül.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük