Ajándékot oszt a DEKOM

Helyi hírek

A Debreceni Egyetem karitatív szervezete több gyermek- és családotthont látogat végig az Észak-alföldi régióban.2016. december 17-én (szombaton) 8.30 órai kezdettel.

A program:

– 9.00 óra Kisléta, Ápoló-gondozó Intézet

– 10.00 óra A nyíregyházi csoport párhuzamosan ellátogat a mándoki gyermekotthonba a 4 for dance tánccsoporttal

– 12.30 óra Nyírbátor – Gyermekotthon látogatása a 4 for dance csoport kíséretével

Ezeken a napokon mintegy félezer gyermeket vizsgálnak meg orvosaink, és szükség szerint további kezelés, kivizsgálás érdekében további segítséget nyújtanak az intézményeknek. Az orvosi vizsgálatok és a szórakoztatás mellett természetesen adományozás is lesz. Ebben az évben a Magyar Élelmiszerbank Egyesület és a Debreceni Élelmiszermentő Hálózat jóvoltából 5 tonna élelmiszert, ruhát, háztartási eszközöket tudunk szétosztani a rászoruló gyermekek és családotthonok között.

További felajánlást kaptunk a debreceni Szalóki Gold Kft. részéről. Egy hajdúsámsoni és egy nyírábrányi családnak teszik szebbé a szeretet ünnepét azzal, hogy új háztartási berendezéseket ajándékoznak a régi, 15-20 éves gépek helyett. A hűtőgépet és a mikrohullámú sütőt 2016. december 17-én (szombaton) adja át Szalóki Gábor, a Szalóki Gold Kft. ügyvezetője a DEKOM csapatával közösen.

Az idei karácsonyi programjainkhoz ismét nagy számban csatlakoztak a Debreceni Egyetem hallgatói is. A Hallgatói Önkormányzat bevonásával nemcsak játékok, ceruzák, rajzlapok gyűltek össze, hanem jókora mennyiségű csokoládé is, amit a gyermekek bizonyára nagyon várnak.