A gamer laptopok új generációja

Gazdaság

A gamer laptopok piacára folyamatosan érkeznek az jobbnál jobb modellek. Ez természetes, hiszen a játékosok körében egyre nagyobb a kereslet kifogástalan és megbízható eszközökre, amelyeken igazán élmény a játék. A következőkben ezen termékek legújabb generációját mutatjuk be.

A ROG család

A Republic of Gamers termékcsalád életútja 2006-ban kezdődött. Ekkor ismerte fel az ASUS az teljesítmény-orientált vásárlókban, kiváltképp a játékosokban rejlő lehetőséget. Elkezdtek egy kimondottan extrém terhelést bíró alaplap tervein dolgozni. Ezeket követték a grafikus kártyák, majd a monitorok.

Hamarosan már laptopokat is gyártottak külön erre a célra, az élményhez illő dizájnnal felszerelve. S azóta folyamatosan jelentkeznek vagányabbnál vagányabb termékekkel.

ROG Strix Scar 18 (G834)

A termékcsalád legújabb tagját az Intel és az NVIDIA innovációival szerelték fel. Teljesítménye elképesztő: 24 magos Intel Core i9-13980HX processzorral és NVIDIA GeForce RTX 4090 GPU-val a teljes rendszerteljesítmény a 240 Wattot is elérheti. Ráadásul hihetetlen grafikai élményt nyújt!

Hogy lehetséges ez a teljesítmény?

Azért számít igazán különlegesnek az eszköz, mert teljesítménye a PC-kel veszi fel a versenyt. Ez úgy lehetséges, hogy mind a hűtést, mind a készülékházat alaposan tervezték meg. A változtatások például a következők:

  • 3 ventilátor
  • megnövelt hővezető rész
  • szélesebb hűtőborda
  • CoolZone billentyűzet szellőzőnyílásokkal

Mi a helyzet a kijelzővel?

Nagyszerű hír, hogy a teljesítmény itt már nem megy a képi élmény rovására! ROG Nebula kijelző első osztályú vizuális élményt ad. Nemcsak játékra, de akár grafikai tervezésre is használható így a laptop. Mindezt a QHD+ (2560 x 1600) felbontás, valamint a DCI-P3 színskála teljes lefedése és a Pantone-hitelesítés is garantálja.

Milyen a dizájn?

Az RGB billentyűzet, az új hátoldali fénysáv, valamint az egyedi ROG motívumok igazán vagánnyá teszik a megjelenést. Ráadásul szinte végtelen lehetőséget kínálnak a testreszabásra is.

Miért érdemes megvásárolni?

Amennyiben valóban sok időt töltesz játékkal, biztosíthatunk, hogy ez az eszköz még feledhetetlenebbé teszi számodra a kikapcsolódást. Ha 2023-ban lényeges többet tudsz költeni a hobbyra, mint egy Lenovo laptop töltő ára, mindenképp fontold meg az új generáció kipróbálását! Nem fogsz csalódni.

Összefoglalva: 2023 februárjától már hazánkban is elérhető ROG Strix Scar 18 gamer laptop. Az eszköz kategóriájának új generációját vezeti be. A hatalmas teljesítmény egyedülálló képi élménnyel és dizájnnal társul. (x)