Itt a megoldás, ha gyors és kiszámítható kölcsönre van szükség

Gazdaság

A havi kölcsön instant és korrekt megoldást jelenthet akkor, hogyha a váratlan anyagi kiadásaink fedezetéhez kiszámítható megoldást keresünk. A cikkben részletesen is megmutatjuk, hogy milyen előnyök származhatnak az igénylésből.

Egyúttal a havi kölcsön mellé kiegészítésként igénybe vehető plusz szolgáltatások hozzáadott értékére is rá fogunk mutatni, amelyekkel nemcsak gyorsabb, de kényelmesebb és még biztosabb lehet a kölcsönfelvétel.

Mik a jogos elvárásaink akkor, amikor a céljaink megvalósításához pénzügyi segítségre van szükség?

Amikor egy-egy probléma áthidalásához vagy éppen a célok megvalósításához pénzügyi segítség kell, az bizony akaratlanul is egy kiszolgáltatott helyzet. Ennek szellemében komoly jelentősége van annak, hogy korrekt és megbízható forrásból sikerüljön megoldani a hiteligénylést.

Emellett persze az sem elhanyagolható, hogy lehetőség szerint minél gyorsabban hozzáférjünk a kívánt pénzösszeghez. Vagyis maga az igénylés folyamata legyen mentes mindenféle felesleges adminisztrációtól, hogy a folyósítás akár néhány napon belül sikeresen megvalósuljon.

Egy havikölcsön-konstrukció, ami korrekt segítséget jelent a problémamegoldáshoz

Tetszés szerint 40.000 és 600.000 forint közötti a felvehető összeg a Providentnél, aminek a törlesztésére 9 vagy 15 hónapos futamidő áll rendelkezésre. Rendkívül fontos, hogy maga az igénylés kezes és fedezet nélkül is sikeresen megvalósítható.

Ráadásul szabad felhasználású kölcsönről beszélhetünk. Vagyis tetszés szerint fordítható a lakás felújítására, egy-egy háztartási eszköz cseréjére, az autó szervizelésére vagy akár a gyerkőc karácsonyi ajándékára is.

A havi kölcsön nagy előnye, hogy a sikeres hitelbírálatot és a szerződés aláírását követően tíz munkanapon belül meg is történik a folyósítás. Persze arra is létezik megoldás, hogyha ennél gyorsabban szeretnénk pénzhez jutni.

Így juthatunk a havi kölcsönhöz még gyorsabban és biztonságosabban

A havi kölcsön mellett külön díj ellenében lehetőség van az úgynevezett Otthoni Szolgáltatás igénybevételére. Ennek köszönhetően a kölcsönfelvételhez ki sem kell mozdulnunk, ugyanis a pénzintézet kapcsolattartója házhoz jön.

Ráadásul a hitelbírálat sikeres eredménye esetén akár a folyósítás is megtörténhet egyetlen nap alatt. Méghozzá készpénzes formában, a megszokott banki átutalás helyett. Ennek köszönhetően tehát sokkal gyorsabban hozzájuthatunk a felvenni kívánt pénzösszeghez.

Ezenfelül a szintén kiegészítésként igényelhető Előrelátó Csomagnak is komoly hozzáadott értéke van. Ez a szolgáltatás ugyanis a szerződő halála esetén elengedi a fennálló tartozás fennmaradó részét, miközben a csomag része még egy meghosszabbított felmondási és elállási lehetőség, kiegészítve egy élet- és balesetbiztosítással.

A szolgáltatás díja nem része a THM-nek. A THM 5,7 %.