Hogyan nőttek ki milliárdos cégek Debrecenből?

Gazdaság

Debrecenből világcéget építeni egyre könnyebb! Mi sem bizonyítja ezt jobban, mint azok a cívis városból indult cégek, akik nemzetközi piacokon is hihetetlen sikereket értek el. Ezek a példák ösztönzik most a helyi vállalkozókat, startupokat, hogy ők is merjenek nagyot álmodni, és építsenek világcégeket. Persze ez nem egyszerű!

Erről fog szólni november 16-án a következő DebTech meetup, melynek soron következő előadói Valner Szabolcs és Dr. Erdei Sándor lesznek. Bár történetük kicsit különböző, megegyeznek abban, hogy mindketten Debrecenből indultak, és nemzetközi sikereket értek el.

Valner Szabolcs Debrecenben született, és nőtt fel, majd felépítette társaival a Vatera.hu-t. Sőt, volt, hogy a Vatera szinte minden embere K-magyarországi volt. A meetupon arról fog beszélni, hogyan építették, futtatták fel a Vatera.hu-t, majd adták el egy nemzetközi csoportnak. Szabolcs ma már induló startupoknak segít, és arról fog beszélni, hogy építs céget a milliárd dolláros ötletedre. Most induló vállalkozásaihoz keres helyi, debreceni fejlesztő partnereket, munkatársakat.

Dr. Erdei Sándor egyetemi éveit töltötte Debrecenben, ahonnan elindítatta a DBH cégcsoportot 1994-ben. A DBH professzionális üzleti infrastruktúrát biztosít a Kelet-Közép-Európában működő vállalkozások számára, másrészt Észak-Amerikában, Nyugat-Európában, Ázsiában terjeszkedni kívánó vállalkozások számára nyújt piacra jutást elősegítő szolgáltatásokat, kiterjedt nemzetközi hálózatának és helyi szakembereinek segítségével, illetve saját tulajdonú kockázati tőkealapjának köszönhetően nyújt vállalkozások számára pénzügyi befektetést, finanszírozást. Dr. Erdei Sándortól azt is meg fogjuk kérdezni, eddig miért nem történt még igazán sikeres debreceni startup befektetés.

A DebTech meetup a Startup Hét Debrecen nyitó alkalma. A meetup és a Startup Hét Debrecen célja, hogy inspirálódja és motiválja a debreceni fiatalokat, vállalkozókat, startuppereket, merjék Debrecenből is elkezdeni felépíteni cégeiket, startupjaikat, amikkel nemzetközileg is sikeresek lehetnek.

A DebTech meetup a Kazánházban kerül megrendezésre. Az előadásokon való részvétel mindenki számára ingyenes, de regisztrációhoz kötött. Ha érdekel a startupok világa, gondolkodtál már vállalkozás indításán, vagy most is vállalkozol, akkor mindenképp gyere el a rendezvényre! Szeretettel várunk!

Regisztráció és részletes program az alábbi linken: http://www.meetup.com/DebTech/events/226352712/

Írisz Ingatlanok

Debrecen, Rákóczi utca

63 m2-es lakás kiadó
300 000 Ft

Debrecen, Diószegi útca

8 546 m2-es ipari ingatlan eladó
128 190 000 Ft

Debrecen, Diószegi útca - Ipari terület eladó a József Attila telepen

6 799 m2-es ipari ingatlan eladó
101 985 000 Ft

Debrecen, Diószegi út - Ipari telephely telek eladó

18 072 m2-es ipari ingatlan eladó
271 000 000 Ft