Ahol együtt töltődik és szórakozik a család – ez Karintia!

Európa

Egy családi pihenés helyszínének kiválasztásakor sok tényezőt figyelembe veszünk, de a legfontosabb, hogy együtt, közösen megélt élményekkel gazdagodjunk közben. 

Legyen a szálláshely és a környezet egyaránt ideális a pihenéshez és szórakozáshoz! Karintia ezt ígéri!

Családi pihenés Karintiában

Karintia kifejezetten egy családbarát úti cél, ahol az élményeket és az élvezeteket együtt tapasztalhatja meg a család. Legyen nagyszülő és kisgyermek is a család tagja, garantáltan minden korosztály megtalálja itt a számításait, rengeteg program közül választhatnak a látogatók.

A hegyek és a természet szépségei, a hangulatos városok, a fürödhető tavak és a kiemelkedően magas napsütéses órák száma kiváló adottságokat teremt egy kis gasztronómiai fűszerezéssel ahhoz, hogy a családi pihenés felejthetetlen legyen kicsiknek és nagyoknak. 

Érdemes a családbarát szálláshelyek kínálatában elmélyülni és az igényeinknek legmegfelelőbbet választani, hiszen a kirándulások mellett a szálláshelyen sem árt, ha rendelkezésre áll olyan szórakozási lehetőség – mint például a bowling -, amit az egész család kipróbálhat és élvezhet.

A bowling mozgás és szórakozás is egyben

A bowling egy olyan játék, amely egyrészt mozgásra ösztönöz, másrészt minden korosztály számára garantált a kikapcsolódás és a nevetés. Éppen ezért egy családi nyaralás alkalmával tökéletes választás délutáni, esti programként.

A családbarát szállodák a vendégek házon belüli szórakozási lehetőségeire is nagy hangsúlyt fektetnek. Nincs ez másképp Bad Kleinkirchheimben, Karintia egyik népszerű üdülőhelyén, a Hotel OTP Birkenhof **** esetében sem, egy családi pihenés csupa élmény a falai között és a környékén egyaránt.

Egy finom vacsorát követően egy kis testedzés és szórakozás éppúgy jót tesz a felnőtteknek, mint a gyermekeknek. Akár a nagyszülők is megmutathatják tudásukat, de a legkisebbek 3 éves kortól is kipróbálhatják a bowling szépségeit, nehézségeit. A gyermekbarát helyen az alkalmazottak egyszerűen, érthetően ismertetik a szabályokat, illetve italokról is gondoskodnak a felhőtlen szórakozáshoz.

Kikapcsolódás Karintiában a természeten túl

A fő cél a karintiai időtöltés alatt általában a lelassulás, a közös élményszerzés, hiszen az együtt töltött idő különösen fontos érték, amit elraktározhat mindenki a szürkébb hétköznapokra, amikor kevesebb időt tölthetünk együtt szeretteinkkel.

Tökéletes döntés, ha Karintiát választjuk a családdal, a temérdek szabadtéri program kínálata mellett a szálláshelyek jól felkészültek, a családbarát szállodák és a gyermekekre szakosodott falusi turizmusban résztvevő szállások száma kimagasló. 

Utóbbi helyeken a hagyományos mesterségek – kenyérsütés, sajtkészítés vagy fűszer- és mézkészítés – kulisszatitkait is megismerhetik a gyermekek, de talán a felnőttek számára is sok érdekességet tartogatnak ezek a bemutatók.