Rácz Jenő: “szeretnék végre alázatosságot látni Bencétől”

Bulvár

Nem csitulnak a kedélyek Rácz Jenő és Istenes Bence között. A séf képes lenne megbocsátani, ha azt látná, a műsorvezető őszinte hozzá.

Miután kiütötte Kabát Pétert, Istenes Bencével kellett megküzdeni Rácz Jenőnek a Sztárboxban. Igazán parázs mérkőzést láthatott a közönség, ami köszönhető volt annak is, hogy előzőleg Istenes Bence egy rasszista rajongói kommentet is megosztott Jenőről, amiért utólag bocsánatot kért, de hiába.

Sztárboxos sszecsapásuk Rácz Jenő győzelmével zárult, aki most az Rtl-nek mesélte el, hogy mennyire megterhelő volt számára az elmúlt időszak, élete egyik legnehezebb időszakán van túl. A csatorna kérdésére, hogy elfogadta-e Istenes Bence bocsánatkérését, a séf azt válaszolta, elfogadná azt, ha azt érezné, hogy Bence őszintén megbánta, amit tett, de nem ezt látja rajta.

Bármikor szívesen odaállok bárki elé, hogy azt mondjam: semmi gond és nem haragszom, de ehhez szeretnék végre alázatosságot látni Bencétől, ne folyamatosan csak a kifogásokat keresse, hanem legyen egy őszinte megnyilvánulása. Azt akarom látni, hogy tényleg szeretné azt, hogy rendezzük a köztünk lévő feszültséget

– nyilatkozta Rácz Jenő, aki szerint a kettejük közötti rossz viszonyt Bence saját magának köszönheti. A séf mindig kedvelte őt, elment a műsoraiba, de úgy látja, mióta a Sztárboxra készült, megváltozott.

Nekem már az sem volt szimpatikus dolog, amit az ifjabb Schobert Norbi felé közvetített a meccsük előtt. Azt gondolom, hogy nem lehet úgy nekiállni egy sportküzdelemnek, hogy ő mindenkit le fog csücsültetni, meg kitalálja azt, hogy én kihívtam őt. Próbáltam mindezt figyelmen kívül hagyni, de nagyon nehéz volt ez az egész út idáig

– folytatta a sztárséf. A Sztárboxot az elején azért vállalta el, hogy legyen egy új hobbija, amiben ki tud teljesedni, Bence beszólásásával azonban célt nyert a műsor és úgy érezte, Kabát Petit is azért kell legyőznie, hogy szembekerülhessen Bencével.