Tóth Gabi

Ezt gondolja Tóth Gabi arról, hogy NER-énekesnőnek tartják őt

Bulvár

Tóth Gabi igyekszik kizárni a médiát az életéből, különösen az olyan cikkeket, amelyben neki nem tetsző dolgokat írnak róla.

Többek között erről is mesélt a NER kedvenc kávézójában, a Scrutonban az énekesnő, ahova életút-beszélgetésre hívták. Nagyjából harminc ember jött össze csütörtök este, hogy megnézzék, ahogy Tóth lefőz pár kávét, és beszél az életéről – írja a Telex. Az énekesnő az anyaságról, a hitről, és az őt érő támadásokról mondta el, amit gondol.

NER-énekesnő, meg az Orbán Viktor nem tudom mijéből kilógó valami olyan alacsony szint, amivel nem éri meg foglalkozni

– mondta Tóth Gabi, aki úgy véli, egy karaktergyilkosság része már két éve. Szerinte az őt érő támadások akkor kezdődtek, amikor 2020-ban elkészítette Fankadelivel az Egy az isten című dalt, majd jött a felkérés a Nemzetközi Eucharisztikus Kongresszusra, amire nem tudott nemet mondani. Cserébe viszont rengeteg támadást kapott utána.

A beszélgetés moderátora rákérdezett Gabinál, hogy szerinte mi lehetett az oka a támadásoknak? Az, hogy felvállalta a kereszténységét, vagy pedig az, hogy nyíltan felvállalta a politikai nézeteit? Az énekesnő azonban kitérő választ adott neki, a politikai nézeteit szóba sem hozta, és inkább arról kezdett el beszélni, nincs szebb dolog számára az anyaságnál és a hitnél. Elmondta, őt nem érdekli az idegenek véleménye, önazonosnak és hitelesnek tartja magát.

Azt is kifejtette, nem fél senkitől és semmitől, bárkivel szívesen leül beszélgetni, nem tart a rossz kérdésektől sem. Ennek viszont igencsak ellentmond, hogy a beszélgetése után nem állt szóba a média képviselőivel.