Kollányi Zsuzsi

Válik Kollányi Zsuzsi

Bulvár

Nem sokkal azután, hogy Peller Anna és Lukács Miki elárulták, hogy 14 év után elválnak, az énekesnő is hasonló bejelentést tett.

Kollányi Zsuzsi is közösségi oldalán osztotta meg a hírt, miszerint elválik férjétől, hasonlóan Peller Annáékhoz ugyanis már nem a szerelem, hanem a baráti szeretet köti össze őket.

Kedves Barátaim, Követőim! Ezúton szeretném veletek tudatni, hogy a férjem és én úgy döntöttünk, mostantól a baráti szeretet és nem a házasság zászlaja alatt szeretnénk tovább nevelni a gyermekeinket. Sok-sok dolog előzte meg ezt a döntésünket, és hisszük, hogy ez így lesz a legjobb

– írta Instagram-oldalán a népszerű énekesnő, aki arra is megkérte a sajtó munkatársait, hogy hagyják őket békén válásukkal kapcsolatban, mert felhajtás helyett békében és nyugalomban szeretnék elrendezni az életüket. Kollányi Zsuzsi a Blikkel kivételt tett, először és utoljára ennek a lapnak nyilatkozott válásukról.

Nem volt könnyű meghozniuk a döntést, hiszen neki és férjének három közös gyermekük is van, a négy és fél éves ikrek, Bence és Bálint, valamint a kétéves Bogdán. Kollányi Zsuzsi nagyon szerencsésnek érzi magukat, amiért három csodálatos gyermekük született, ezen nem változtat semmi.

Azt gondolom, az az első és legfontosabb feladatunk, hogy őket békességben, barátságban felneveljük, és ez örök szövetséget jelent kettőnk között. Attilával most is mindenhova együtt megyünk a gyerekekért, és együtt jövünk-megyünk velük. Nem gondolom, hogy ennek bármi miatt változnia kellene, szerintem pont az a jó, ha azt mutatjuk meg a fiúknak, hogy a változások ellenére működhet minden ugyanolyan szeretetben

– nyilatkozta az énekesnő a lapnak és azt is elmondta, a gyerekek nem érzékelnek semmit a megváltozott élethelyzetükből, és bízik abban, hogy ez így is marad. Kollányi Zsuzsi szerint szülőként minden tettünkkel példát mutatunk, mintát adunk a gyerekeknek, de sokszor a szeretet nem abban a formában teljesül be, ahogy azt az ember eredetileg elképzelte.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Zsuzsi Kollányi Official (@zsuzsicolony) által megosztott bejegyzés