Jákob Zoltán 110 milliós Ferrari

Egy tiktokker vezethette Jákob Zoltán 110 milliós Ferrariáját

Bulvár

A következő Nagy Ő igazán nagylelkű: milliárdos vagyonából gyakran adakozik rászorulóknak. Most viszont az ismert tiktokker, Zoller Zsolt napját tette szebbé.

Zollert Zsolt ismert hazai tartalomgyártó. Ő az, aki feldolgozásokat csinál a magyar slágerekből, a követői által írt szavakból komponál egy teljesen új dalt, vagy éppen a követőit foglalja versbe – írja a Bors. Zsolt nemrég az ország 37. leggazdagabb emberéről, a leendő Nagy Ő-ről is csinált egy dalt, melynek népszerűsége Jákobhoz is eljutott. Ezért is döntött úgy a milliárdos, hogy vendégül látja a tiktokkert és elviszi őt egy körre a tűzpiros Ferráriájával, amit nemcsak utasként, de sofőrként is kipróbálhatott az előadó.

Budapesten autókáztak kettecskén. Zsoltnak az indexszel akadt egy kis problémája, mert nem tudta, hol keresse azt a luxusautóban, Jákob Zoltán magyarázta el neki, hogy ebben a kocsiban minden a kormányon van, kivéve a sebváltót.

Azért nem veszek ilyen autót, nem azért mert nincsen rá pénzem, hanem mert nem férne be a zongora

– vicceskedett a tiktokker.

Itt lehet megnézni az autókázásuk részleteit:

@zsoltzoller Válasz @sophia boho részére | Íme a deal @Jákob Zolival😁🚘 #jákobzoli #jakobzoli #daltírtamakövetőimről #daltirtamakovetoimrol #zollerzsolt ♬ eredeti hang – 🎶Zoller Zsolt🎶