Molnár Anikó

Molnár Anikó regisztrált az OnlyFans-re, szívesen megmutatná a testét pénzért

Bulvár

Az egykori Nagy Ő szeretné, ha mások is látnák, hogy egy 47 éves női test is lehet szép, filterek nélkül is.

Molnár Anikó gyakran oszt meg kacér fotókat Instagram-oldalán, ahová áramlanak is a gratulációk a férfi követői részéről. Rájött, ilyen alapon akár pénzt is kereshetne, ezért regisztrált az OnlyFans oldalra, ahová bár sok egyebet is feltöltenek, az előfizetők nagy része azért az erotikus tartalmak miatt használja. Nagyon sok nő árulja itt a testét fizikai kontaktus nélkül, közéjük tartozna Molnár Anikó is.

Legutóbb egy olyan fotót töltöttem fel az Instagram-oldalamra, ahol félmeztelen vagyok és csak egy napszemüveg van rajtam. Nyilván nem látszik semmi belőlem, de sejteni lehet, hogy nincs rajtam ruha

– mondta Anikó a Borsnak, aki a fotóhoz elképesztő mennyiségű és tartalmú kommentet kapott. Volt, aki csak beszélgetni vagy vacsorázni szeretett volna vele, mások azonban finoman fogalmazva is szerették volna őt közelebbről megismerni. Bár Anikót nem lepi meg, hogy ennyire érdeklődnek iránta még mindig a férfiak, de most fordult meg először a fejében, hogy profitálhatna is belőle.

Egy jó ideje gondolkodtam azon, hogy elindítok egy OnlyFans-oldalt, és most már meg is tettem az első lépéseket. Regisztráltam, és már el is fogadták a jelentkezésemet

– mesélte Molnár Anikó, aki a továbbiakkal még nincs teljesen tisztában, még nem is él az oldala. Mielőtt elindítaná azt, egy szakember segítségét veszi igénybe, aki segít neki az oldal működtetésében. De már biztos, hamarosan exkluzív fotókat láthatnak róla mindazok, akik fizetnek érte. Hogy miért?

Kedvem van hozzá, meg szeretném mutatni, hogy 47 évesen, filterek nélkül is esztétikus egy női test

– indokolta döntését Molnár Anikó.