Szegedi Fecsó

Szegedi Fecsó szerint a párja dolga, hogy a gyerekkel foglalkozzon

Bulvár

Októberben az Egyesült Államokban látta meg a napvilágot Szegedi Fecsó és Géczi Bea első közös gyermeke, Elliot, akiről kiderült, elsősorban Bea gondoskodik.

Fecsó a Story magazinnak mesélte el, hogyan zajlanak a mindennapjaik, szavait a Blikk írta meg. Az üzletember úgy véli, elsősorban párja feladata, hogy gondoskodjon a kicsiről.

Bea szokott hozzá felkelni, én maximum egyszer-egyszer tisztába teszem, és néha fürdetésnél is ott vagyok, de nálunk nem egy kötelező program. Úgy gondolom, kilencven százalékban ez Bea feladata, az enyém pedig az, hogy biztos anyagi hátteret teremtsek a családomnak, hogy nyugalomban és békességben élhessünk

– nyilatkozta Szegedi Fecsó, akinek nagyon fontos volt, hogy második gyermeke is Amerikában szülessen meg, hogy megkapja az állampolgárságot, mert az üzletember szerint így sokkal több lehetősége lesz az életben. A családjuk jelenleg Spanyolországban él.

Ő és Bea egyébként már össze is házasodtak, az “esküvőjükre” New Yorkban került sor egy szexmúzeumban, ahol találtak egy házasságkötő-automatát. 10 dollárért cserébe a gép feltette nekik a nagy kérdést, ők megnyomták az “Akarom” gombot, majd az automata ki is dobta a gyűrűiket és egy papírt arról, hogy mostantól házasok. Persze a házasságkötésük ezzel nem hivatalos, de az üzletember egyelőre úgy gondolja, ezzel “ez is megvolt”.