Jason David Frank

Öngyilkos lett Jason David Frank

Bulvár

A  Power Rangers című sorozat Zöld Rangert alakító színésze november 19-én hunyt el.

A hír közlésekor még nem osztottak meg további részleteket a színész halálának körülményeiről, de most egy, a People-nek adott interjújában Frank felesége megerősítette: férje önkezével vetett véget az életének – írja a 24.hu.

Tammie Frank vagyok, Jason David Frank a férjem volt, aki múlt héten tragikus körülmények között veszítette életét öngyilkosság miatt

– kezdte a felesége, aki elmondta, hogy férje régóta küzdött mentális problémákkal, de próbálták azokat és a család nehézségeit is megoldani. Férje öngyilkossága sokkolta őt, fogalma sem volt arról, hogy azt fontolgatja, véget vet az életének. Arra a hétvégére ráadásul egy vidám kiruccanást terveztek, ehelyett azonban örökre elveszítette a szerelmét.

Az özvegy elmondta, egy táncmulatságon vettek részt, ahol jól is érezték magukat. Tammie egyszer leugrott egy kis nassolnivalóért a hotel lobbijába, férje azonban a hotelszobában maradt. Tíz percig sem volt távol, de visszatérve már hiába kopogtatott, a színész nem reagált. A rendőrség nyitotta ki az ajtót, ők találtak rá a színész holttestére.

Fotó: Facebook/jasondfrank