Molnár Gusztáv

Bevonult az elvonóra Molnár Guszti

Bulvár

A Drága örökösök sztárja végre jó helyen van: bevonult az elvonóra, mert belátta, hogy egyedül képtelen megoldani alkoholproblémáit.

A Bors megkereste a színész feleségét, Vivient, aki elmondta, csak minimális a kommunikáció közöttük, de tudja, hogy gyógyul és jó helyen van a férje, akitől továbbra is szeretne elválni.

Kézzel ír nekem leveleket és feladja postán. Ezek bocsánatkérő levelek, elismeri, hogy sok mindenben hibázott, és hogy az alkoholizmusa miatt ment tönkre a házasságunk. Sajnálja, hogy nem volt képes az elmúlt időszakban viszonozni a tőlem kapott szeretet. Tudja, hogy vége a kapcsolatunknak, és reméli, hogy majd egyszer barátként le tudunk ülni beszélgetni

– mondta a lapnak Vivien, aki egyelőre nem szeretne találkozni Gusztival, mert erre nem áll készen lelkileg, sok még benne a csalódottság és időre van szüksége ahhoz, hogy higgadtan tudjon beszélni vele. Ha a színésznek szüksége van valamire az elvonón, azt a testvére intézi. Vivien sajnálja, hogy így alakult a házasságuk, de bízik abban, hogy férje egyszer talál majd egy párt, akit valóban párként is kezel.