Alvó férfit fosztott ki a vonaton

Rendőrség
A hajdúhadházi rendőrök őrizetbe vették azt a helyi férfit, aki a megalapozott gyanú szerint ellopta a vonaton alvó sértett táskáját.

Kifosztás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat nyomozást a Hajdúhadházi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya a 21 éves B. Márk ellen.

A nyomozás adatai szerint egy férfi 2016. augusztus 6-án 4 óra körül elaludt a Debrecen felől Hajdúhadház irányába közlekedő személyvonaton. A gyanúsított ezt észrevette, odalépett a sértetthez és a poggyásztartóban lévő táskáját eltulajdonította, azt a vonatablakon kidobta, majd magához vette és a helyszínről elmenekült. A 21 éves férfi ezt követően a táskából a pénztárcát a benne lévő készpénzzel együtt kivette és a táskát egy közeli nádasba dobta. Az esetről a sértett bejelentést tett a rendőrségre. A rendőrök az ügyben adatgyűjtést és tanúkutatást végeztek végeztek, amelynek alapján azonosították a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható hajdúhadházi férfit. B. Márkot a rendőrök otthonában elfogták és előállították a Hajdúhadházi Rendőrkapiányságra, ahol a nyomozók gyanúsítottként kihallgatták, majd bűnügyi őrizetbe vették.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.