Kulturális programok széles kínálatával várja a vendégeket Hajdúszoboszló a nyár végéig

Hajdúszoboszló a turisztikai attrakciók mellett kulturális programok sorkaságával várja a nyár hátralevő időszakában is a vendégeket – közölte a fürdőváros független polgármestere a Hungarospa fürdőkomplexumban tartott sajtótájékoztatón szerdán.

Hajdúszoboszló strand, gyógyfürdő

Soha nem adja fürdőjét Hajdúszoboszló – üzente a város polgármestere a kormánynak

Hajdúszoboszló a fürdőjét nem adja soha, reagált egy sajtóban megjelent hírre Hajdúszoboszló polgármestere, mi szerint az a lehetőség is elképzelhető, hogy a Nagy Márton gazdaságfejlesztési miniszter nevével fémjelzett növekedési és versenyképességi kabinet most azon tanakodik, miképpen lehetne kisajátítani a nagyrészt önkormányzati tulajdonban levő fürdőket. A felvetésre a minisztérium is reagált.

6,64 milliárd forintból épült sertéstelepeket adtak át Nádudvaron és Hajdúszoboszlón

Két sertéstelepet adtak át január 3-án Nádudvaron és Hajdúszoboszlón. A Nagisz Csoport beruházásában két új, európai szinten is versenyképes sertéstelep épült több mint 6 milliárd forintból –  tette közzé Nobilis Márton, az Agrárminisztérium élelmiszeriparért és kereskedelempolitikáért felelős államtitkárja.  

Szilveszteri csergetés Hajdúszoboszlón

Szilveszterkor a TOP 10 belföldi úti cél között megtalálható Hajdúszoboszló is

Szilveszter éjjelére az előző évinél 60 százalékkal többen foglaltak szállást idén december 29-éig, 2019-hez képest pedig 13 százalékkal nőtt a foglalások száma időarányosan – közölte foglalási adatai alapján a Szallas.hu pénteken az MTI-vel.