Pénteken szurkolói ankét, vasárnap pályán a Loki

Sport

Július 31-én, vasárnap végre elrajtol a Loki számára is a Mennyei Bajnokság, vagyis a magyar labdarúgó elsőosztály. A DVSC idegenben kezd a Kisvárda ellen.

A klub honlapja a kisvárdaiaktól megtudta, a 15.45-kor kezdődő mérkőzésre a vendégszektorba szóló jegyek egységesen 3000 forintba (diák-nyugdíjas: 2500 forint) kerülnek. Azok online módon, a https://jegymester.hu/event-host/3000 oldalon már elérhetőek. A vendégszektor befogadóképessége 264 fő.

A vendégpénztár a mérkőzés napján kinyit, két órával a kezdés előtt (amennyiben nem fogynak el addig a belépők). Klubkártya és személyes adatszolgáltatás sem az online, sem a személyes jegyvásárláshoz nem szükséges. A helyszínen csak készpénzes fizetésre van lehetőség. A debreceni szurkolók számára külön parkoló és büfé is rendelkezésre áll.

Pénteken ankétra várják a szurkolókat

A DVSC szurkolói ankétot rendez közvetlenül az NBI-es nyitány előtt. Az esemény július 29-én, pénteken 19 órától lesz a Nagyerdei Stadionban található Red-ben. Az ankéton részt vesz a tervek szerint Makray Balázs cégvezető, Joao Janeiro vezetőedző, Dzsudzsák Balázs csapatkapitány, és az új játékosok közül a montenegrói válogatott Dusan Lagator.

A rendezvényen büfé is rendelkezésre áll majd.