Programajánló – kedd

Kultúra

Keddi programok DebrecenbenVojtina Bábszínház

A Muzsikáltató játékos hangszerbemutató 9.30, 11 és 14.00 órai kezdettel a, majd 14.00 órától A só című előadás várja a gyerekeket. Ugyanitt 16.00 órakor nyílik meg a Cifra Palota című kiállítás, mely március 26-ig látogatható.

Újkerti Közösségi Ház

A Galagonya Zenebölcsi Interaktív Foglalkozása 10.00 órától várja a gyerekeket.

Méliusz Központi Könyvtár

A Hangbújócska Zenebölcsi foglalkozása 10.30-kor kezdődik. A Málenkij robot – A kárpátaljai magyarok 1944-es deportálása kiállítás 15.00 órakor nyílik meg és február 28-ig látogatható ugyanitt.

MODEM

A Jézus és a rock & roll címmel egy izgalmas témát, a hit és a popzene kérdéskörét járja körül egy beszélgetés erejéig Horváth Gergely, rádiós műsorvezető-író  17 órától. Beszélgetőtársa Kókai Nagy Viktor, a Debreceni Református Hittudományi Egyetem docense lesz.

Nagytemplom

A Refomáció 500. évfordulóját alkalmából a Nagytemplomban és Debrecen főterén egész nap programokkal: istentisztelettel, bibliaolvasással, kiállításokkal, fűtött műsorsátorral, interaktív játékokkal várják az érdeklődőket. A nap zárásaként 18 órától a Bolyki Balázs és a Bolyki Soul & Gospel Kórus koncertjét hallhatják a Nagytemplomban.