Megható beszédet intézett Herczeg András a Loki-szurkolókhoz

Sport

A szezon utolsó meccsén jó játékkal sikerült kiharcolnia a bronzérmet a Lokinak.Azzal nagyjából minden szurkoló egyetért, hogy Herczeg András személyének hatalmas szerepe volt abban, hogy ezzel a fiatal kerettel sikerült elérni a dobogót.

A Loki mestere a meccs után meghatódva köszönte meg az ultráknak a biztatást:

A meccs utáni sajtótájékoztatón így értékeltek a vezetőedzők:

Herczeg András (DVSC): – Feszültek, idegesek voltunk már napokkal a találkozó előtt. Szerencsére a srácok az első tíz percet leszámítva nagyszerűen játszottak. Az egész mérkőzésen nagyon nagy lelkesedéssel és jó játékkal sikerült megszerezni a győzelmet. Nagyszerűen teljesítettek most is és egész évben. Nagyon jó kollektíva. Ez egy közös siker, a szurkolók is fantasztikus hangulatot teremtettek, ami segített ahhoz, hogy a játékosok felszabadultan játszottak. Vagány, belevaló srácok, amikor kellett, helyén volt a szívük, lelkük. Le a kalappal a teljesítményük előtt.

Csertői Aurél (Paks): – Mindenekelőtt gratulálok a Debrecennek, ami minket illet sem a szezonnal, sem pedig ezzel a meccsen nem vagyok elégedett. Úgy gondolom, az első negyedórában a három lehetőségből illett volna berúgni mindegyiket, sajnos ez nem sikerült, tehát jól kezdtünk, viszont nem mi rúgtuk az első gólt. A labdarúgás lényege, hogy gólt szerezzünk, ellenfelünk pedig ezt megtette. A második bekapott találat után még tudtunk szépíteni, majd hibát hibára halmoztunk. A DVSC összes kontrája életveszélyes volt. A végeredményt kozmetikázni tudtuk volna, ha a helyzeteink egy részét értékesítjük. Ennyi hibával nem lehet futballozni az NB I-ben.