Ez a magyar rocker műkorcsolyázó a téli olimpia legmenőbb versenyzője

Sport

A 19 éves Tóth Ivett új színt vitt a műkorcsolyába azzal, hogy az AC/DC Black in Black és a Thunderstruck című számára adta elő kűrjét Phjongcshangban.Tóth Ivett szöges övben, bőrmellényben, rockzenére előadott rövidprogramja a zsűrinek is tetszett, és tovább is jutott, legközelebb péntek hajnalban láthatjuk – ekkor már a Carmen zenéjére fog korcsolyázni.

Tóth a Magyar Nemzetnek azt mondta, tavalyelőtt egy új, francia koreográfussal kezdett dolgozni, aki egy modernebb személyiség. Vele tavaly egy Michael Jackson-programot raktak össze, és úgy döntöttek, továbbra sem megszokott zenéket választanak majd.

Az AC/DC az én ötletem volt, de a koreográfusomnak is megtetszett, és segített is ellazulni. Azt gondoltam, hogy ha egy ilyen nagy csarnokban AC/DC szól, akkor az nagyon élvezhető lesz

– mondta a fiatal versenyző.

A fiatal sportolót imádják az internetes közösségek is, Twitteren sorra kapja a produkció a “Fuck yeah”-eket és a metálvillákat. Nagyon úgy fest, hogy ráfért már erre a sportra egy kis vérfrissítés a sok klasszikus zene után.

Íme néhány bejegyzés a produkciótól hátast dobó műkorcsolya-rajongóktól, és olyanoktól is, akik eddig semmit sem tudtak a sportágról, de Ivett révén elkezdtek érdeklődni iránta:

 

“Tóth Ivett minden idők kedvenc műkorcsolyázóm, aki az  AC/DC Back in Black és Thunderstruck számaira korcsolyázik. Egy NFL-meccsen érzem magam (vagy az edzőteremben). Az idős bírák mindjárt elájulnak. Légy önmagad, csajszi!”

 

 

“Ez a kislány az AC/DC dalokkal jött ki, tudatában annak, hogy a bírók utálni fogják. De ő le se tojta őket.”

Itt látható Tóth Ivett fergeteges produkciója: